Home » , , » Κυβερνητικές προτεραιότητες

Κυβερνητικές προτεραιότητες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 | 6:45 μ.μ.

Σε καθημερινή βάση μετράμε πολλούς νεκρούς από την θανατηφόρα πανδημία ενώ η κατάσταση στις ΜΕΘ ειδικά στην Θεσσαλονίκη παραμένει τραγική

Ακούσαμε γιατρό να μας λέει ότι αν και αναμένεται μείωση των κρουσμάτων, η αύξηση των νοσηλευομένων και διασωληνωμένων θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. 

Γύρω στο 50% είναι η πιθανότητα να ζήσει ένας ασθενής που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ μας είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε ότι είναι 100% σίγουρο ότι θα πεθάνει ένας ασθενής που χρειάζεται να εισαχθεί στην ΜΕΘ και δεν βρίσκει διαθέσιμη! Κι αυτή την στιγμή πολύ δύσκολα θα εντοπίσεις κενή ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη μας ενημέρωσε ο ίδιος.

Μπροστά σ' αυτή την εφιαλτική κατάσταση για τον λαό μας, χτες η κυβέρνηση χάρισε 120 εκατομμύρια ευρώ στους καπιταλιστές μεγαλομετόχους της αεροπορικής εταιρείας Aegean και σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι υπέγραψε απόφαση για διάθεση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας με 60 οχήματα και άλλο εξοπλισμό

Τώρα πώς γίνεται να μην χρειαζόμαστε ιατρικό εξοπλισμό και γιατρούς, αλλά "κερατιάδικα" και "άλλον αστυνομικό εξοπλισμό" για να "μπορέσουμε να φύγουμε από τον εφιάλτη του κορωνοϊού", όπως δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας, μόνο αυτός μπορεί να μας το εξηγήσει.

Η άλλη ενδιαφέρουσα είδηση που εντοπίζουμε στο διαδίκτυο αναφέρει ότι σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, γιατρό κα Παγώνη ο Ιερώνυμος λαμβάνει την ίδια θεραπεία που έλαβε και ο Τραμπ, η οποία περιλαμβάνει δυσεύρετα και πανάκριβα μονοκλωνικά αντισώματα. (Αναφέρονται κάτι εξωφρενικά χρηματικά ποσά, που πιθανόν να μην ισχύουν γι' αυτό δεν τα παραθέτουμε).

 Περαστικά στον Αρχιεπίσκοπο, αλλά θα θέλαμε και οι 1.815 που έχασαν την μάχη με τον θανατηφόρο ιό να είχαν την ίδια θεραπεία με τον αρχιρασοφόρο.
Ξέρουμε όμως ότι αυτό δεν γίνεται, .αφού μπορεί ο ιός να μην κάνει ταξικές διακρίσεις, η αντιμετώπισή του όμως είναι ταξική.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger