Home » , , » Ακροδεξιό τέρας.

Ακροδεξιό τέρας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 | 7:19 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Οργή και αποτροπιασμό προκάλεσαν πάλι οι δηλώσεις του Άδωνι Μπουμπούκου Γεωργιάδη.

Το τέρας πανηγυρίζει επειδή έχουμε πάνω από 100 νεκρούς ημερησίως!

Σύμφωνα με τον κανίβαλο είμαστε 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο!

Θα μπορούσαμε να του πούμε πως η Βόρειος Κορέα άπειρες φορές καλύτερα από μας. Ή ότι η Κούβα είναι περισσότερο από 12 φορές καλύτερα από μας, αφού έχει 132 θανάτους ενώ εμείς 1.630! Όπως επίσης πολλές χώρες, είναι καλύτερα από εμάς, ενώ το πλέον ανησυχητικό είναι πως σε μας έχει ξεφύγει η κατάσταση, ενώ στις περισσότερες χώρες τα χειρότερα πέρασαν.

Είμαστε η 4η χώρα παγκοσμίως με τους περισσότερους αναλογικά θανάτους τον τελευταίο μήνα! Είναι λόγος πανηγυρισμού, μόνο αν κάποιος είναι πτωματοφάγο όρνεο. 'Η σκουλήκι.

Όμως οι θάνατοι δεν είναι θέμα αριθμών. Αν οποιοσδήποτε σκοτώσει έναν, είναι δολοφόνος.

Εφόσον η κυβέρνηση πήρε αποφάσεις που χαντάκωσαν τον κόσμο, είναι υπεύθυνη για την απελπιστική κατάσταση.

Βεβαίως υπάρχουν πάρα πολλά θύματα. 1.630 κι αυξάνονται. Κι αντί να απολογούνται ή έστω να το βουλώσουν, κάθονται και πανηγυρίζουν προσβάλλοντας εμάς, που έχουμε χάσει ανθρώπους μας!

Δηλαδή πόσα θύματα θέλουν; 10.000; 100.000; 10.000.000 μήπως;

Ο τύπος μετά από αυτά τα τερατώδη που ξεστόμισε, είναι ακόμα υπουργός! Όταν όμως πρόκειται για συμμορία ανθρωποφάγων, περιμένουμε τέτοιες φρικαλεότητες.

Για να έρθει να μας πει από κοντά πόσο “καλά” τα πάμε σε όσους έχουμε χάσει ανθρώπους μας από την πολιτική τους.

Άνοιγμα τουρισμού: 9 φορές πάνω τα κρούσματα! Μάζεψε κι αυτό ακόμα που του ξέφυγε ο ελεεινός και τρισάθλιος!

Άνοιγμα σχολείων 18 φορές πάνω τα κρούσματα από τον τουρισμό!

Ακόμα και για τον αριθμό των κρεβατιών έλεγαν ψέματα!

Ας δούμε λοιπόν τι πιστεύει ο κόσμος.

“Αυτός ο άνθρωπος έχει πει πως θα ψήφιζε Τράμπ, πως χαίρεται να απολύει γιατρούς και τώρα πως πανηγυρίζει την στιγμή που έχουν πεθάνει γνωστοί μας. Και είναι Υπουργός. Να τον χαίρεστε στην κυβέρνηση κ εσείς τα ζώα που τον ψηφίσατε. ΖΩΑ”

“Μέχρι χθες πούλαγε τη πραμάτεια στο διαδίκτυο με τσιρίδες κ βλακεία χαρίζοντας άφθονο γέλιο...τώρα μέσα από το βρωμοκαναλο προσβάλλει αρρώστους κ νεκρούς μιλώντας για ικανοποίηση ..όταν η διαπλοκή συναντά την ακροδεξιά κ τη βλακεία τα λόγια περιττεύουν”!!!

“Κρούσματα Ελλάδα 92.000 Κρούσματα Παγκόσμια 58.000.000 Ποσοστό Ελλάδας 0,16% Πληθυσμός Ελλάδα 11.000.000 Πληθυσμός Παγκόσμια 7.800.000.000 Ποσοστό Ελλάδας 0,14% Αλλά αυτός για κάποιον λόγο πανηγυρίζει επειδή τα πάμε καλύτερα από το Βέλγιο! Πανηγυρίζει! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!”

Περιμένω κάνα γαλάζιο τρολλ να τον στηρίξει, αλλά κι αυτά λούφαξαν.

Παρόμοιες γελοιότητες κάνουν όλοι οι ακροδεξιοί για να αποποιηθούν ευθύνες. Δεν πρόκειται να γλυτώσει κάνοντας τον παλαβό. Αυτή τη φορά ο κόσμος θα απαιτήσει δικαιοσύνη.

ΥΓ. Επειδή όλοι ξέρουμε πως σκέφτεται, του λέω πως ο συγγενής που έχασα από Κορονοϊό, ήταν δεξιός. Ίσως αυτό του μετριάσει λιγάκι τη χαρά. Για μένα όλοι είμαστε το ίδιο μπροστά στο θάνατο, δεν έχει σημασία, κάτι καθίκια όμως θέλουν ως κι εκεί πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger