Home » , » Μια ανύπαρκτη είδηση για τους "έγκριτους" δημοσιολόγους.

Μια ανύπαρκτη είδηση για τους "έγκριτους" δημοσιολόγους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 | 11:51 μ.μ.

Η είδηση είναι από το αστυνομικό ρεπορτάζ και ο μόνος λόγος που την παραθέτουμε είναι για να υπογραμμίσουμε τον τρόπο με τον οποίο τα αστικά ΜΜΕ ιεραρχούν και επιλέγουν τις ειδήσεις που προβάλλουν. 

Διαβάζουμε, λοιπόν σε ιστοσελίδα της Λέσβου, ότι συνελήφθησαν δυο Ελληνες -και αναζητείτε άλλος ένας- οι οποίοι έκαναν ένοπλη ληστεία με θύμα έναν 23χρονο Πακιστανό εργάτη που ζει και εργάζεται στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί.

Σύμφωνα με αυτή την είδηση οι Ελληνες κακοποιοί, οι οποίοι βρίσκονται κρατούμενοι και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, μαχαίρωσαν και χτύπησαν τον νεαρό μετανάστη για να του κλέψουν τις οικονομίες του, ύψους 2.000 ευρώ, που ποιός ξέρει πόσο ιδρώτα έχυσε ο μετανάστης εργάτης για να τις συγκεντρώσει.

Προεξοφλούμε αυτή η είδηση που υπάρχει στην τοπική ιστοσελίδα δεν θα υπάρξει σε κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ. (Οι λόγοι αυτονόητοι).

Κάντε τώρα μια υπόθεση. Το ίδιο γεγονός να είχε διαφορετικής εθνότητας δράστες και θύμα. Οι μαχαιροβγάλτες δηλαδή ληστές να ήταν Πακιστανοί και το θύμα Ελληνας. 

Θα περνούσαν ασχολίαστη αυτή την είδηση από  "έγκριτους" δημοσιολόγους επιπέδου Ευαγγελάτου και Προτοσάλτε;     

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger