Home » , » Τερμάτισαν το ηλιθιόμετρο στο υπουργείο ΠροΠο. Ομολογούν δημόσια ότι έχουν φακελώσει τα μέλη του ΚΚΕ και παρακολουθούν τα τηλέφωνα τους!

Τερμάτισαν το ηλιθιόμετρο στο υπουργείο ΠροΠο. Ομολογούν δημόσια ότι έχουν φακελώσει τα μέλη του ΚΚΕ και παρακολουθούν τα τηλέφωνα τους!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 | 6:18 μ.μ.

Απίστευτο πόσο ηλίθιοι είναι οι επικεφαλής του υπουργείου Προπο και πιθανόν και ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης!!! Είναι στην κυριολεξία αδιανόητο αυτό που διαβάζουμε στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η οποία δημοσιεύεται στο in.gr.

Η πολιτική ηγεσία των μπάτσων εκτός απ' τα συνηθισμένα ψέματα της ομολογεί και μια παρανομία της που κανονικά θα έπρεπε να έχει και ποινικές συνέπειες. Μας λέει δημόσια δηλαδή ότι έχει φακελώσει όλα τα μέλη του ΚΚΕ και παρακολουθεί τα τηλέφωνα τους.!!!

Εχουμε μείνει άναυδοι, απ' αυτή την ομολογία! Εντάξει, ξέραμε με τι "αστροπελάκια" έχουμε να κάνουμε. Αλλά να είναι τόσο ηλίθιοι οι πολιτικοί προϊστάμενοι των μπάτσων ειλικρινά δεν το περιμέναμε. (Το τονίζουμε αυτό γιατί στο ρεπορτάζ που κάναμε διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρξε ούτε μια περίπτωση μπάτσοι να έχουν ζητήσει από μέλος του ΚΚΕ που μετείχε σ' αυτή την κίνηση, να του δείξει το sns που υποτίθεται έπρεπε να είχε στείλει). 

Δεν μπορεί δυστυχώς να αποδειχθεί αυτό, αλλά είναι κάτι που σχολιάστηκε από τα μέλη του ΚΚΕ και μας ζητήθηκε να κάνουμε ανάρτηση.

Υ.Γ: Από καθεστωτικό ΜΜΕ αντιγράφουμε:  Από πλευράς του, ο Περισσός δήλωσε άγνοια για την αποστολή SMS από τα μέλη του, τα οποία συμμετείχαν στη διαμαρτυρία, επισημαίνοντας, ωστόσο, πως ούτε στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς είχαν ακολουθήσει ανάλογη πρακτική με τα SMS, δίνοντας, ωστόσο, βροντερό «παρών» στο Σύνταγμα, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Νοεμβρίου 2020 στις 6:56 μ.μ.

Δεν είναι ηλίθιοι. Αδίστακτοι, θρασύτατοι και αλαζόνες, μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο, είναι οι χουντοδεξιοί τύραννοι και οι μαριονέτες τους. Έχουν βγάλει ήδη φτερά μυρμηγκιού που πρόκειται σύντομα να εκλείψει. Το τέλος αυτής της σπείρας πλησιάζει και θα είναι παταγωδέστστο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger