Home » , , » Βίντεο με σκηνές από την Χρυσοχουντική "δημοκρατία"- Πανικόβλητοι οι εξουσιαστές από την σημερινή παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα.

Βίντεο με σκηνές από την Χρυσοχουντική "δημοκρατία"- Πανικόβλητοι οι εξουσιαστές από την σημερινή παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 | 5:27 μ.μ.

Πλημμύρισε το διαδίκτυο με βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν την Χρυσοχουντική "δημοκρατική" εποχή που βιώνουμε όπως χαρακτηριστικά εμφανίστηκε σήμερα με το κρεσέντο μπατσάδικης βίας.
Ολο αυτό το σκηνικό το παρακολουθούμε στο παρακάτω οπτικό που παραθέτουμε.
Είναι από την επίθεση που δέχτηκε η απογευματινή διαδήλωση του ΚΚΕ.

Πρόκειται για μια σπασμωδική αντίδραση του κράτους μετά την μεγάλη πολιτική ήττα που δέχτηκε σήμερα αφού φασιστικοί νόμοι και διατάγματα, όμως και η επιστράτευση όλου του κατασταλτικού μηχανισμού, αποδείχτηκαν ανίκανοι να επιβάλλουν το κυβερνητικό "αποφασίζομεν και διατάσσομεν".
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα κ.α έστειλαν ένα εκκωφαντικό μήνυμα ότι οι λογικές Ζαγοριανάνου δεν μπορούν να αναβιώσουν στην εποχή μας. 

Και μπορεί να είναι ανατριχιαστικές και τρομοκρατικές οι εικόνες με τις οποίες ξεκινάει το παρακάτω βίντεο όπου βλέπουμε Ματατζήδες πλαισιωμένους από αστυνομικά οχήματα να παρελαύνουν σαν στρατός κατοχής στο κέντρο της Αθήνας, η ουσία είναι όμως ότι πρόκειται για ομολογία πανικού. 

Οι εξουσιαστές δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν το πατατράκ που έπαθαν σήμερα από τις λαϊκές αντιδράσεις και το πλαστό αφήγημα που μας παπαγάλιζαν τόσες μέρες, μαζί με τους ψευτοτσαμπουκάδες τους, υπέστησαν τέτοια πανωλεθρία. 

Τα συγχαρητήρια μας στο ΚΚΕ για την στάση που κράτησε σήμερα. Πάντα τέτοια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger