Home » , » Που στην ευχή τους βρήκαμε όλους αυτούς;

Που στην ευχή τους βρήκαμε όλους αυτούς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 | 9:20 μ.μ.

Πριν λίγο καιρό η ειδησεογραφία μας ενημέρωνε ότι μπάτσος της ομάδας "ΔΙΑΣ" τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε ένα σκυλάκι, γιατί το άμοιρο τετράποδο γάβγισε και το "όργανο της τάξεως" "τρομοκρατήθηκε" και σκόπευσε το ζώο.

Τώρα μαθαίνουμε ότι το επιτελικό στέλεχος της κυβέρνησης των "αρίστων". η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, υπέβαλε μήνυση σε βάρος δυο αντιεξουσιαστών -του  Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής και Gabrio Gallοcchio- γιατί τα χαρτάκια που πέταξαν έξω από το γραφείο της  ήταν μια «ενέργεια η οποία της προκάλεσε τρόμο και ανησυχία», όπως κατέθεσε η ίδια στο αστυνομικό τμήμα.

Σήμερα οι δυο αντιεξουσιαστές βρέθηκαν κατηγορούμενοι,  στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο. Ηταν τόσο γελοίες οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν που μόνο σε έκτακτο στρατοδικείο θα μπορούσαν να σταθούν. Οι κατηγορούμενοι αντί για απολογία έκαναν πολιτικές τοποθετήσεις  υπερασπιζόμενη την συμβολική παρέμβαση τους καθώς και τους λόγους που αυτή πραγματοποιήθηκε. 

Μονόδρομος για τους δικαστές ήταν να αθωώσουν τους κατηγορουμένους για τα αδικήματα της απειλής και της απείθειας. 

Εμεινε σε εκκρεμότητα και θα εκδικαστεί στις 30/12 η κατηγορία της εξύβρισης, την οποία η ενάγουσα εντοπίζει στα αναγραφόμενα ενός φέιγ βολάν «Σοφία Νικολάου, δολοφόνος κρατουμένων». Σήμερα η γ.γ Αντεγκληματικής Πολιτικής, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και μένει να δούμε αν στην νέα δικάσιμο που καθορίστηκε θα παρουσιαστεί σαν "τρομοκρατημένη".

Εξοχα. Κυκλοφορούν ανάμεσα μας οπλοφόροι για να μας προστατεύουν οι οποίοι τρομοκρατούνται από το γάβγισμα ενός σκύλου. Καθορίζει την κυβερνητική πολιτική "σωφρονισμού" ένα άτομο που πανικοβάλλεται από τα αναγραφόμενα σε ένα τρικάκι.  

Που στην ευχή τους βρήκαμε όλους αυτούς;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger