Home » , , » Ο Μητσοτάκης στην κοσμάρα του! Ανέμελος, τρώει πτώματα.

Ο Μητσοτάκης στην κοσμάρα του! Ανέμελος, τρώει πτώματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 | 8:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

“Τα περιοριστικά μέτρα έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τον κλάδο της εστίασης με τους εργαζόμενους να βιώνουν από πρώτο χέρι τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στην εστίαση με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές παρ' ότι η συγκέντρωση ήταν από τρία άτομα και είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. «Πεινάμε» έγραφε το πανό που σήκωσαν.

«Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Έχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε στο Open TV ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού”. (Πηγή)

 Κάθε χούντα το ίδιο θα έκανε: Συλλήψεις. Δεν έχει σημασία, αν είσαι νομοταγής σε όλα τα άλλα. Είναι παράνομο να λες “πεινάω” στο δικτάτορα. Του χαλάς την όρεξη.

Πεινάνε οι εργαζόμενοι στην εστίαση! Εκεί φτάσαμε.

Αλλά οι Εκκλησίες είναι ανοικτές. Οπότε μπορούμε να φάμε αντίδωρο ή να γλείψουμε το κουταλάκι της Μεταλαβιάς. Κάποιοι μπορούν να φάνε και κόλλυβα.

Κι αν δεν κολλάει στις Εκκλησίες που γλύφουν ένα κουτάλι, πως θα κολλήσει στο εστιατόριο που ο καθένας έχει το κουτάλι του και μάλιστα έχει πλυθεί πριν;

Αυτά τα αντιφατικά βλέπει ο κόσμος.

Αυτοί που φτιάχνουν νύχια πχ δεν πλησιάζουν τον πελάτη; Τι νύχια έχουν για να τηρηθούν τα 2 μέτρα απόσταση; Κι αν ανοίγουν αυτοί γιατί όχι οι υπόλοιποι;

Δεν είναι μέτρα για ιό. Είναι μέτρα για Μνημόνιο.

Ριζοσπάστης για προϋπολογισμό “Μνημείο αντιλαϊκότητας που αποτυπώνει το δρόμο που φέρνει φτώχεια, εκμετάλλευση, πολεμικές εμπλοκές για το λαό για τα κέρδη του κεφαλαίου”.

Πάντα συγκρατημένος και ευγενικός ο σύντροφος Κουτσούμπας. Γιατί το άλλο όνομα του προϋπολογισμού είναι πλιάτσικο.

Έχουμε διψήφια ύφεση. Τουλάχιστο 10,5%. 10,5 την εκτιμούν, άρα μπορεί να είναι ως και 13%.

Θα έχουμε μείωση δαπανών σε Υγεία και κοινωνικές παροχές πάρα την τραγική κατάσταση!

Μαντέψτε που έχουμε αύξηση. Στους εξοπλισμούς και στους διορισμούς μπάτσων. 57% αύξηση του αμυντικού προϋπολογισμού! Ε ρε μίζες που έρχονται...

Λεφτά για όπλα υπάρχουν, για να δώσει μια ανάσα στους ανέργους δεν έχει η κυβέρνηση.

5,7 δις θα δώσουμε σε τόκους δανείων! Πέρυσι προέβλεπαν 4,5 δις. Ενώ παρά τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα προβλέπεται αύξηση των έμμεσων κυρίως φόρων! 3.571.000.000 παραπάνω! Από που; Η αγορά βούλιαξε!

Λέει πως ΘΑ δώσει ένα ίχνος ψίχουλου. Ποια η αλήθεια; Μείον 43.000.000 σε κοινωνικές παροχές! Μείον 5.755.000.000 οι δαπάνες! Όχι όμως οι εξοπλισμοί και οι μπάτσοι. Άρα τι μένει; Μισθοί συντάξεις, υγεία, παιδεία!

Ματωμένο Έλλειμμα σχεδόν 4% (3,88). Ξέρετε καλά πως Κοινωνικό Μέρισμα βγαίνει από το ματωμένο πλεόνασμα. Οπότε του χρόνου ούτε ψίχουλο! Τα πήραν οι Ψαριανοί οι αντικρατιστές.

Υποτίθεται θα έχει ανάπτυξη 4,8%! Με τέτοιο χάλι; Θα το κρατήσουμε για να τους το πούμε στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Όπως λέμε τώρα στα καθίκια που μας έλεγαν για μονοψήφια ύφεση: Τραβάτε πνιγείτε, ρε άσχετοι!

Και το μαύρο χιούμορ εκτός από την “ανάπτυξη”, περιμένουν αύξηση απασχόλησης! Εγώ πάλι λουκέτα, πολλά λουκέτα...

Αλλά ο Μητσοτάκης είναι στην κοσμάρα του! Ανέμελος, τρώει πτώματα.

Και τα βαφτιστήρια να κόβουν πρόστιμα και να συλλαμβάνουν...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger