Home » , » Πώς χαρακτηρίζεται ένα κόμμα όπου αναγνωρίζεται η «αρχή του Αρχηγού»;

Πώς χαρακτηρίζεται ένα κόμμα όπου αναγνωρίζεται η «αρχή του Αρχηγού»;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 | 9:02 μ.μ.



Ισως μερικά γεγονότα από την πολιτική μας επικαιρότητα δεν θα πρέπει να περνάνε εντελώς απαρατήρητα. Και αναφερόμαστε στην μεταμόρφωση νέου Μωυσή σε σύγχρονο Λουδοβίκο του τύπου το "κράτος είμαι εγώ".

Την προσοχή σας. Χτες η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι οι συνταξιούχοι με συντάξεις έως 500 ευρώ, θα αναγκάζονται από 1/1/2021 να πληρώνουν τα φάρμακα τους. 
Ξεσηκώνεται σάλος και μπροστά στην λαϊκή οργή ο Κ. Μητσοτάκης ανακοινώνει ότι η ισχύουσα κατάσταση θα ισχύει και το 2021
Το ότι ο υπουργός Εργασίας,  Γ. Βρούτσης, κάνει γαργάρα με ταβανόπροκες το "άδειασμα" που δέχτηκε από τον πρωθυπουργό δεν αποτελεί είδηση. 
Το ότι όμως η τελευταία κυβερνητική απόφαση πάρθηκε χωρίς να συνεδριάσει κανένα κυβερνητικό όργανο αλλά με το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" -στην ουσία αναγκάστηκε κάτω απ' την λαϊκή κατακραυγή- του Κ. Μητσοτάκη, είναι αξιοσημείωτο.

Σήμερα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις η προκλητική απόφαση να δοθεί προτεραιότητα στους εμβολιασμούς στα κυβερνητικά στελέχη, με το διαδίκτυο να έχει πλημμυρίσει από επικριτικά σχόλια για την κυβέρνηση. 
(Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Ηλίας Μόσιαλος που μόνο για αντιπολιτευτική διάθεση δεν μπορεί να κατηγορηθεί έγραψε στο f/b: "Θεωρώ τις δικαιολογίες ατυχέστατες. Πρωθυπουργοί και κορυφαίοι υπουργοί σε άλλες χώρες δεν εμβολιάστηκαν περιμένοντας να έρθει η σειρά τους. Και αναμφίβολα όταν η κυρία Μέρκελ και οι Πρωθυπουργοί της Δανίας, της Νορβηγίας και πολλών άλλων χωρών μπορούν να περιμένουν, τότε μπορούν να περιμένουν και αρκετοί στη χώρα μας που μάλλον θεωρούν ότι είναι αναντικατάστατοι. ")
Ετσι, λοιπόν, είχαμε σήμερα άλλη μια Λουδοβίκειο αντίδραση. "Με εντολή Μητσοτάκη", μας λέει η ειδησεογραφία, σταμάτησε αυτό το αίσχος.  

Και γιατί δεν μας λέει ο "ανέμελος" -όπως αυτοχαρακτηρίστηκε μετά την τσάρκα του στην Παντέλη- αν κάποιοι έχουν ευθύνη γι' αυτές τις αναγνωρισμένες από τον ίδιο λαθεμένες αποφάσεις; 
Ας μας απαντήσουν επίσης οι νεοδημοκράτες πώς χαρακτηρίζεται ένα κόμμα όπου αναγνωρίζεται  η «αρχή του Αρχηγού».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger