Home » , » Το κύμα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ.Κουφοντίνα να ματαιώσει τις κυβερνητικές εγκληματικές προθέσεις σε βάρος του μέλους της 17Ν

Το κύμα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ.Κουφοντίνα να ματαιώσει τις κυβερνητικές εγκληματικές προθέσεις σε βάρος του μέλους της 17Ν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 | 9:55 μ.μ.

Το ταξικό μίσος του κράτους στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουφοντίνα, ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε μόνος του στην Ασφάλεια για να υπερασπιστεί τις επιλογές του και την τιμή της οργάνωσής του,

Επρεπε να περάσει 15 ολόκληρα χρόνια στα κάτεργά τους, -αυτά που ονομάζουν "σωφρονιστικά ιδρύματα"- ο Δημήτρης, για να του χορηγήσουν την τακτική άδεια που δικαιούνταν και να τον αναγκάσουν σε συνέχεια να προχωρήσει σε σκληρή απεργία πείνας. 

Το ίδιο κάνει και τώρα. Αλλωστε η απεργία πείνας είναι το μοναδικό μέσο πάλης που διαθέτει ένας φυλακισμένος για να αντισταθεί, όταν παρακολουθεί να  κουρελιάζουν τόσο απροκάλυπτα τον λεγόμενο «νομικό πολιτισμό τους».

Και η συμπεριφορά αυτή του αστικού κράτους σε ένα βαθμό, πόσο μάλλον που τώρα υπάρχει μεθόδευση για την δημιουργία ενός καθεστώτος σκληρής δεξιάς, ήταν αναμενόμενη. Οφείλεται στο όπως λέει το μέλος της Ε.Ο στο γεγονός ότι «δεν εκδήλωσα μεταστροφή και μεταμέλεια, ούτε αποκήρυξα τη δράση μου και επειδή πιστεύω ότι η επανάσταση την οποία οραματίζομαι δεν μπορεί να γίνει ειρηνικά αλλά απαιτείται η άσκηση αντιβίας».

Βρισκόμενος σήμερα ο Δ. Κουφοντίνας στην 9η μέρα απεργίας πείνας, εξακολουθεί να βασανίζεται από τους δεσμώτες του. όπως είδαμε και με την γκανγκστερική μεταγωγή που το έγινε στο νοσοκομείο Λαμίας,. 

Η ιατρική γνωμάτευση που δημοσιεύσαμε τα λέει όλα. Είναι "Κλινικά σε σοβαρή κατάσταση, απισχνασμένος, αφυδατωμένος". Για να το πούμε απλά, «τρώει τις σάρκες του». Αυτό ακριβώς είναι που δημιουργεί τον κίνδυνο πολυοργανικής ανεπάρκειας, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα δημιουργηθεί ένα κύμα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας που θα ματαιώσει το προσχεδιασμένο κυβερνητικό έγκλημα.

Πέρα από την συγκέντρωση συμπαράστασης που έχει ανακοινωθεί την Τρίτη 19/1 στις 17,30 στα Προπύλαια, υπήρξε και η παρακάτω γνωστοποίηση:

Από σήμερα Σάββατο,16 Ιανουαρίου 2021, ξεκινάμε Απεργία Πείνας εις ένδειξη Αλληλεγγύης στο σύντροφο Δημήτρη Κουφοντίνα μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά του να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Καταγγέλλουμε τη βίαιη μεταγωγή του με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομέιο παρά το ότι δήλωσε ότι δεν θέλει καμία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Από τις φυλακές Δομοκού

Νίκος Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα

Γιάννης Δημητράκης

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger