Home » , » Λάθος πόρτα χτύπησαν

Λάθος πόρτα χτύπησαν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 | 4:48 π.μ.

Να κάνουμε κάποιες διευκρινήσεις γιατί δημιουργήθηκαν παρανοήσεις σχετικά με την ανάρτησή μας στην οποία αναφερθήκαμε για την λογοκρισία που δεχθήκαμε από το facebook.

Οχι δεν έχουμε κανένα "σύνδρομο καταδίωξης", όπως γράφει αναγνώστης, σε ηλεκτρονικό του μήνυμα, αναφέροντας δυο περιπτώσεις που αγνοούμε, γι' αυτό και δεν τις παραθέτουμε, κατά τις οποίες υπεύθυνοι ιστότοπων καλούνται να δικαστούν μετά από μηνύσεις που τους έχουν υποβάλει μπάτσοι και λιμενομπάτσοι.

Εμείς μόνο απειλές δεχθήκαμε για μηνήσεις και κλήση από μπάτσους να δώσουμε κατάθεση σε προανακριτική διαδικασία που υπήρξε σε βάρος μας. Μεθοδεύσεις που προφανώς αγνοήσαμε, χωρίς να υπάρξει καμιά συνέχεια.

Στην προκειμένη περίπτωση θεωρήσαμε γνωστό να γνωστοποιήσουμε μια ενέργεια, την οποία δεν θεωρούμε τυχαία και πιθανόν να εντάσσετε σε ένα σχεδιασμό φίμωσης του διαδικτύου.

Σε κάθε περίπτωση θα επαναλάβουμε ότι εμείς δεν χαμπαριάζουμε απ' αυτά και στην λογική ότι "οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν το σκοινί για να τους κρεμάσουμε", ότι δυνατότητα μας παρέχεται θα την χρησιμοποιήσουμε για να χτυπήσουμε το σάπιο σύστημά τους.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger