Home » , » Ν. Τσουκαλά: Καταστολή και Μακιαβελικά επικοινωνιακή πολιτική, από μια ανίκανη κυβέρνηση (Βίντεο)

Ν. Τσουκαλά: Καταστολή και Μακιαβελικά επικοινωνιακή πολιτική, από μια ανίκανη κυβέρνηση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 | 6:13 π.μ.

Μπορεί να είσαι ασύδοτη, βάρβαρα ταξικά προσανατολισμένη και αδίστακτη αυτή η κυβέρνηση των "αρίστων", αλλά πέρα από ανίκανη (για τα συμφέροντα του λαού, για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας είναι άριστη) παρουσιάζεται κοντόφθαλμη και ουσιαστικά φοβισμένη
Το έχει συνειδητοποιήσει γι' αυτό πολλαπλασιάζει και θωρακίζει τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς, ξέροντας ότι θα θερίσει θύελλες με τους ανέμους που σπέρνει.

Δύσκολα θα διαφωνήσει κάποιος/α με τις παραπάνω εκτιμήσεις αν ακούσει την συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή η καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Université Paris-Saclayμ Νατάσα Τσουκαλά και παραθέτουμε σε βίντεο.

Θα αδικούσαμε τις διαπιστώσεις της κ. Τσουκαλά αν προσπαθούσαμε να παραθέσουμε τηλεγραφικά τι λέει στο παρακάτω 16λεπτο βίντεο, γι΄ αυτό σας προτείνουνε να το παρακολουθήσετε. 

Σε τίτλους μόνο μπορεί να αναφερθούμε ότι σύμφωνα με την ίδια η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την πανδημία για να περάσει κραυγαλέους αντισυνταγματικούς νόμους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος σαν αντιπολίτευση. 

Η κυβέρνηση παραπληροφορεί με ψέματα έχοντας μια "Μακιαβελικά χτισμένη επικοινωνιακή πολιτική",. Είναι ανίκανη να δώσει λύση στα υπαρκτά κοινωνική προβλήματα γι' αυτό καταφεύγει στην καταστολή η οποία θα τα οξύνει και θα δημιουργήσει μεγάλες κοινωνικές εντάσεις 

Σχολιάζοντας τις θέσεις που διατύπωσε ο Χρυσοχοϊδης, παρουσιάζοντας το "νέο σχέδιο διαχείρισης συναθροίσεων" η κ Τσουκαλά, είναι εντυπωσιακό το πώς έκανε ... με τα κρεμμυδάκια τον υπουργό ΠροΠο με κυριλέ λεξιλόγιο. 

Ξέρετε το πώς μεταφράζονται τα "μεγάλα ατοπήματα ανεπίτρεπτα για έναν πτυχιούχο νομικής όπως είναι ο κ. υπουργός", που μας είπε η κ. καθηγήτρια Εγκληματολογίας. 
Ανάμεσα στα άλλα της έκανε τεράστια εντύπωση το πώς είναι δυνατόν ένας που έχει στοιχειώδης γνώσεις να χαρακτηρίζει το συνταγματικό δικαίωνα του πολίτη να διαδηλώνει "διαφορετικότητα"!
Το πώς χαρακτήρισε μέσα στο μυαλό της τον "αδιάβαστο" αφήνουμε να το υποθέσετε εσείς.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Ιανουαρίου 2021 στις 3:45 μ.μ.

Με ολη την συμπαθεια για το προβλημα που προκαλεσε στη συγκεκριμενη η χουλιγκανικη δραση κάποιων θα παρατηρουσα οτι η κ.Τσουκαλα ειναι ψιλοαναξιοπιστη αφου θυμάται την καταστολη τώρα που το κόμμα της δεν είναι στη κυβέρνηση,ενω όταν επι Παπουτση( του οποιου εχει διατελεσει συμβουλος) την διετια 10-12 οργιαζαν οι μπατσοι,δεν έλεγε τιποτα.Μην θυμηθω κ τα πεπραγμενα του Συριζα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger