Home » , » Τι συμβαίνει με τους εμβολιασμούς στο νοσοκομείο Κυθήρων;

Τι συμβαίνει με τους εμβολιασμούς στο νοσοκομείο Κυθήρων;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 | 12:24 π.μ.

Λάβαμε δυο ηλεκτρονικά μηνύματα από αναγνώστες μας των Κυθήρων, που αναφέρονται στο ίδιο θέμα. Στο πώς διαχειρίζεται την διαδικασία εμβολιασμών κατά του κωρονοϊού  ο διοικητής του ΓΝ-ΚΥ Κυθήρων “Τριφύλλειο” Γεώργιος Μεγαλοκονόμου.

Αφού μας αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει καμιά σχετική γνώση για διοίκηση νοσοκομείου -"ανεπάγγελτο ηλεκτρολόγο" τον χαρακτηρίζουν- προσθέτουν ότι δεν είναι αποδεκτός από την τοπική κοινωνία. 

Επιβλήθηκε "ετσιθελικά" από την ηγεσία της Ν.Δ. όντας τοπικός "ψηφοσυλλέκτης του Μιχαλολιάκου και του Κατσαφάδου" με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές αντιδράσεις που εκτός των άλλων είχαν σαν αποτέλεσμα την "παραίτηση της προέδρου Τ.Ο. Κυθήρων της ΝΔ. Αδαμαντίας Κορώνη".

Οταν πριν μερικές μέρες ξεκίνησαν οι δόσεις εμβολίων στο νοσοκομείο του νησιού, ο πρώτος που έσπευσε να εμβολιαστεί ήταν ο Γεώργιος Μεγαλοκονόμου, -μας στέλνουν και την σχετική φωτογραφία- χωρίς να εμπίπτει σε καμιά κατηγορία για να έχει προτεραιότητα στον εμβολιασμό.

Οκα τα υπόλοιπα που αναφέρει ένας απ' τους επιστολογράφος μας που έχουν σχέση με ιδιότητες και ονόματα ατόμων του νησιού που εμβολιάστηκαν χωρίς να είχαν προτεραιότητα δεν μπορεί να τα παραθέσουμε, αφού η καταγγελία δεν είναι επώνυμη και δεν γνωρίζουμε την βασιμότητά της. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger