Home » , » Ανασχηματισμός ΝΔ = Ανακάτεμα του βόθρου.

Ανασχηματισμός ΝΔ = Ανακάτεμα του βόθρου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 | 11:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γέλια ήταν η πρώτη αντίδραση στον δήθεν ανασχηματισμό. Όσοι ψηφίζουν αντιπολιτευόμενα κόμματα κάναμε καινούριο συκώτι.

Μένουν όλοι πλην Πέτσα. Ανασχηματισμός του Πέτσα δηλαδή. Και κάποιου άλλου που δεν έχει καμία σημασία το όνομά του.

Οι υπόλοιποι άχρηστοι μένουν. Κι έρχονται κι άλλοι, όχι μόνο για να εμβολιαστούν, όπως σωστά ειπώθηκε, αλλά για να φάνε περισσότερο.

Μένει η Κεραμέως, ο Κιλικίας, μη χάσουμε τέτοια τεφαρίκια που κατέστρεψαν Παιδεία κι Υγεία.

Θα μου πείτε και να άλλαζε ποιος θα έβαζε; Έλα ντε! Όλοι στη ΝΔ είναι ανίκανοι ή λαμόγια.

Μπήκε η Βούλτεψη! Θα γελούσαμε, αν την έβαζε υπουργό χαρτιού υγείας. Ή τριχών. Δυστυχώς την έβαλε υπεύθυνη για τους πρόσφυγες.

Οι σύντροφοι δεν θα πετάξουν ξανά τρικάκια. Θα πετάνε στο εξής χαρτιά υγείας. Χρησιμοποιημένα. Ταιριάζει περισσότερο στην κυβέρνηση.

Γιατί δεν ήταν ανασχηματισμός, ήταν “ρίξε κι αλλά λύματα στο βόθρο κι ανακάτεψε τα”!

'Έχω γελάσει κι άλλωστε σε ανασχηματισμούς, αλλά ποτέ δεν ένιωσα τέτοια αηδία.

Στον επόμενο να μπουν και οι υπόλοιποι. Και η “γαλάζια ψεκασμένη κάμπια”. Τόσο ψέκασμα με σάλια μην πάει χαμένο.

Πάει κι ο ανασχηματισμός. Κάηκε αμέσως. “Μα δεν είχε άλλους να βάλει”; Απορούν πολλοί. Όχι! Ποιους να βάλει; Όλοι τα ίδια χάλια έχουν. Κι ο Μητσοτάκης το ξέρει.

Αν πούμε πχ πως έφευγε ο Κικίλιας κι έπαινε πχ ο Αβραμόπουλος. Τα ίδια θα έκανε συνεργασία με το δεξιό ψάλτη. Ο Κιλικίας είναι χάπατο. Τον άφησε γιατί έτσι κι αλλιώς το ΕΣΥ θέλει να διαλύσει.

Το ίδιο με την Καμερέως. Θα μπορούσε την ίδια καταστροφή να κάνει η Άννα της Φωτοτυπίας. Άλλωστε, όποιον και να έβαζε, πάλι θα τον αφόριζαν οι παπάδες.

Στο Οικονομικών θα έβαζε τον Αλ Καπόνε, αν ζούσε. Εμείς προτείναμε το Γκοτζίλα. Πιο τίμιος από όλους τους νεοδημοκράτες. Δεν ήθελε όμως πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, κρίμα.

Ένας λόγος που άφησε τη Κεραμέως ήταν ο Χατζηγλειφωλάου! Ήταν φαν. Κι επειδή έκανε τόσα για τη ΝΔ, ο Κούλης είπε να μην του χαλάσει το χατήρι. 10 με άριστα το 100.
Πάντως, Λάου Λάου, στο γλείψιμο πέρασες και το σάλια του Sskai. Γλείφεις από πριν. Αυτό σημαίνει πληροφόρηση από μέσα. Μέσα από τη λεκάνη της τουαλέτας.

Κι αναρωτιόνταν πολλοί γιατί τόσο γλείψιμο. Τώρα μάθατε.

Στο μεταξύ τα γαλάζια τρολλ πάγωσαν. Δεν ανησυχούμε όμως, θα πιάσουν δουλειά. Άλλωστε τους ίδιους βλάκες υποστηρίζουν τόσο καιρό.

Η Καλλιόπη η θεούσα είναι με τα Lexotanil, πάω να δω μην πάρει όλο το κουτί και τη χάσουμε. Μου έλεγε πως ο Μητσοτάκης προσέχει πολύ την Παιδεία και η αφορισμένη θα φύγει οπωσδήποτε. Έβαλα στοίχημα πως και η Κεραμέως να φύγει, θα έρθει κάποιος σαν αυτή ή χειρότερος.

Πάω να της γράψω ετήσια συνδρομή στο Ριζοσπάστη, γιατί αυτό ήταν το στοίχημα. Αν έχανα, δε θα έλεγα ξανά κακό λόγο για το Βρικολακούλη.

Όπως αντιλαμβάνεστε είμαι ικανοποιημένος με τον καμένο ανασχηματισμό, κι αυτό μπορούν να το γράψουν στα μαγειρεμένα γκάλοπ.

Σε καλό μας γελάσαμε και σήμερα.

Άλλοι βέβαια κλαίνε. Οι μικρομεσαίοι που ψήφισαν ΝΔ προσπαθούν να κόψουν και τα δυο τα χέρια. “Μας έκλεισε στα σπίτια μας, μας έκλεισε τα μαγαζιά...” Σε λίγο θα σας αφήσει έξω βρε κουτά. Στο δρόμο, στους πέντε δρόμους.

Με αυτά που κάνει θα φύγει μια ώρα αρχύτερα. Το θέμα όμως είναι να σπρώξουμε να πέσει πιο γρήγορα, γιατί όσο μένουν τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger