Home » , » Κάποιος να μαζέψει τον Ιερώνυμο με τα επικίνδυνα σκοταδιστικά κηρύγματα του

Κάποιος να μαζέψει τον Ιερώνυμο με τα επικίνδυνα σκοταδιστικά κηρύγματα του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 | 9:01 μ.μ.

Ολα τα είχαμε να μας δημιουργηθεί και κανένα απρόβλεπτο προβληματικό επεισόδιο με τις ανιστόρητες προβληματικές δηλώσεις του αρχιπαππά οι οποίες μεταξύ άλλων στρέφονται κατά του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων μας έλειπε.

Δεν αντιλαμβάνεται ο Ιερώνυμος ότι δεν ένας διάκος σε μια επαρχιακή εκκλησία και δεν μπορεί στα κηρύγματά του να λέει ότι θέλει και να περνάει απαρατήρητο; 

Στις τελευταίες δηλώσεις του τις οποίες σχολιάζαμε εδώ, θεώρησε σκόπιμο να μας "διδάξει" ότι  "Το Ισλάμ, οι πολίτες του, δεν είναι θρησκεία, είναι πολιτικό κόμμα, είναι πολιτική επιδίωξη και είναι οι άνθρωποι του πολέμου". 

Και δεν είναι απλώς ότι εξόργισαν την θρησκευόμενη Τουρκική μειονότητα της Θράκης με τους μουφτήδες της περιοχής να βγάζουν ανακοίνωση όπου τονίζουν ότι «Ο Μακαριώτατος προσβάλλει το θρησκευτικό μας αίσθημα».

Οι διαστάσεις που πήραν στο εσωτερικό της Τουρκίας οι εμπρηστικές δηλώσεις του επικεφαλής της "δεξιάς του Κυρίου", είναι το πρόβλημα.  Οταν διαβάζεις την δήλωση του αρχηγού της πανίσχυρης Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς «καταδικάζω έντονα τις αβάσιμες δηλώσεις του Ελληνα Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που στοχεύουν στην Παντοδύναμη θρησκεία, το ισλάμ. Η εν λόγω δήλωση προκαλεί την κοινωνία και οδηγεί τους ανθρώπους στο μίσος, την εχθρότητα και τη βία κατά του Ισλάμ», αντιλαμβάνεσαι σε τι επικίνδυνους ατραπούς μας οδηγούν τα απολυτίκια του αρχιρασοφόρου.

 Και η αμήχανη  σημερινή ανακοίνωσή της Αρχιεπισκοπή Αθήνας που προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα ισχυριζόμενη ότι ο Ιερώνυμος δεν τσουβάλιασε προσπάθησε όλους τους μουσουλμάνους όταν έκανε λόγο για «ανθρώπους του πολέμου», και «δεν εννοούσε τίποτε περισσότερο από τη διαστροφή της ίδιας της μουσουλμανικής θρησκείας από μία δράκα ακραίων φονταμενταλιστών, που σπέρνουν τον τρόμο και τον θάνατο σε όλη την Οικουμένη», ελάχιστη αποτελεσματικότητα έχει. 

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να επιβάλλει τον αρχιρασοφόρο να μην κάνει τέτοια κηρύγματα μίσους και μας δημιουργήσει επικίνδυνες περιπέτειες

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger