Home » , » Συμπεριφορές που θυμίζουν βασιλικούς οίκους

Συμπεριφορές που θυμίζουν βασιλικούς οίκους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 | 9:06 μ.μ.

Της Γ.Λ.

Μόνο ανατριχίλα ... η υπουργός Παιδείας; αντάμα με τον υπουργό καταστολής να μας ενημερώνουν για την πανεπιστημιακή αστυνομία .

Μόνο ανατριχίλα ... την ώρα που οι σχολές είναι κλειστές που οι νέοι σπουδάζουν μόνο από οθόνης  ...

Μέσα σε όλη αυτή τη μοναξιά, τη διαδικτυακή σπουδή .. την απομόνωση ....η υπουργός Παιδείας; (με ένα τεράστιο ερωτηματικό πλέον) έκανε και αυτό το βήμα .

Αφού εξίσωσε τα πτυχία προς όφελος των ιδιωτικών, αφού καθιέρωσε ελαστικότατες μορφές εργασίας, αφού έκανε παρεμβάσεις ακόμα και στις εκλογές αιρετών, αφού μας εμπαίζει με σεμινάρια τηλεκπαίδευσης μετά από δύο μήνες, αφού ένα καλοκαίρι δεν έκανε τίποτα δεν άκουσε κανέναν ... αφού ξαναγυρίσαμε στα σχολεία όπως κλείσαμε ούτε καν εναλλάξ όπως τον Ιούνιο ... προχώρησε και στην έσχατη πρόκληση .

Πέρα από την άποψη του καθενός υπάρχει ένα τεράστιο ηθικό θέμα και δεν αφορά μόνο τον χώρο της παιδείας: ενώ όλη η χώρα είναι σχεδόν ακινητοποιημένη η κυβέρνηση παρουσιάζει νομοθετική υπερδραστήριοτητα ...

Η υπουργός καθόρισε τη θέση της, γι' αυτήν η παιδεία είναι τιμωρητική ,κατασταλτική και επιλεκτική. 

Συμπεριφορές που θυμίζουν βασιλικούς οίκους, συμπεριφορές που έχουν ως αποδέκτες λαούς που "Δειλοί μοιραίοι κι αβουλοι αντάμα προσμένουν ίσως κάποιο θάμα"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger