Home » , » Eχουμε γεμίσει γιουσουφάκια

Eχουμε γεμίσει γιουσουφάκια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 | 8:07 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Η Αστυνομία θα οριοθετήσει ένα συγκεκριμένο χώρο για τους δημοσιογράφους και ένας ορισμένος εκ των προτέρων αξιωματικός θα λειτουργεί ως σύνδεσμος και δίαυλος επικοινωνίας μαζί τους καθ' όλη τη διάρκεια της συνάθροισης, έχοντας ως στόχο τη συνεργασία και την αμοιβαία κατανόηση”. Χούντα Μητσοτάκη.

Θα το μεταφράσουμε από τα μπατσικά.

“Οι μπάτσοι θα έχουν ένα κλουβί για τους δημοσιογράφους, κι ένας μπάτσος θα τους λέει εκ των προτέρων τι ανοησίες θα γράφουν, ώστε να κρύβουν και να δικαιολογήσουν τη βία της εξουσίας, έχοντας ως στόχο την καταστολή και την τρομοκρατία”.

Ο Κουφοντίνας δικαιώνεται κάθε μέρα. Ακόμα κι εμείς που δεν συμφωνούσαμε ποτέ με τις τακτικές της Επαναστατικής Οργάνωσης 17 Νοέμβρη, σκεφτόμαστε μήπως ο Κουφοντίνας είχε τελικά δίκιο, αφού, όπως φαίνεται, το μόνο που τρέμει η χούντα του Μητσοτάκη είναι ο Δημήτρης Κουφοντίνας!

Οι Πανεπιστημιακοί, που έχουν μυαλό, λένε σωστά πως ο νόμος πρέπει να ισχύει για όλους και πως, αφού έχει το δικαίωμα και τις προϋποθέσεις ο κρατούμενος για άδεια, πρέπει να την πάρει.

Αυτονόητο; Στη δημοκρατία ναι, στη δικτατορία όμως είναι ο δικτάτορας που αποφασίζει. Και η υπόθεση Κουφοντίνα είναι άλλη μια απόδειξη πως έχουμε δικτατορία. (Αλλωστε όλα τα καθεστώτα στα καπιταλιστικά κράτη είναι δικτατορίες του κεφαλαίου)

Όπως σε κάθε δικτατορία στην Ελλάδα οι φοιτητές διαμαρτύρονται και ξυλοκοπούνται!

Μεγάλη συγκέντρωση φοιτητών στην Αθήνα αν μάλιστα λάβουμε υπόψη το κλίμα φόβου που επικρατεί.

Χιλιάδες φοιτητές διαδήλωσαν υπέρ της Ελευθερίας, κατά των μπάτσων και των ρουφιάνων στα Πανεπιστήμια.


Μια παρένθεση. Από την Λαϊκή Αντιφασιστική Δράση πήραμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με φωτογραφίες από την "μαζική συγκέντρωση και διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως - Χρυσοχοϊδη". Οπως μας γράφουν κάποια τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν: ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ - ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΕΡΑΜΕΩΣ - ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ και ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΣΥΛΟ ΑΓΩΝΩΝ
Τα μέλη της ΛΑΔ κατά την διάρκεια της διαδήλωσης πέταξαν τρικάκια υπέρ της δικαίωσης του αγώνα του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα.

Σωστά είπε κάποιος κωμικός πως τα δυο ανήλικα που χτύπησαν το σταθμάρχη στο Μετρό είναι έτοιμοι για μπάτσοι. Μάλλον έχουν και περισσότερα μόρια, αφού έχουν πολύ καλή γνώση Αγγλικών.

Την κεντρική ιδέα πάντως των ΜΑΤ την έχουν πιάσει: Δέρνουν έναν άγνωστο που συνήθως έχει δίκιο και συνεχίσουν να τον δέρνουν ακόμα και όταν πέσει κάτω! Έτοιμα είναι για διορισμό! Αν είναι και του κόμματος; Διορίστηκαν ήδη!

Θα έχουμε πιστοποιητικό εμβολιασμού για να κυκλοφορούμε. Όπως τα σκυλάκια; Αλλιώς θα μας πιάνει ο μπόγιας; Ο μπάτσος στην περίπτωσή μας.

Μα δεν έχουμε εμβόλια! Γι' αυτό θα έχουμε πιστοποιητικό. Αν είχαμε αρκετά εμβόλια, δεν θα μπορούσε η χούντα να βρει αφορμή να μας περιορίσει.

Πράγματι άλλοι δικτάτορες και Σουλτάνοι έχουν χάσει τον ύπνο τους όπως λέει ο Εθνικός μας Ρουφιάνος, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι, επομένως δε χρειάζεται να πούμε το όνομα - βρισιά.

Ο λόγος είναι πως οι χουνταίοι των άλλων χωρών ζηλεύουν το νέο Παττακό. Κάνει οποιαδήποτε μαλακία του έρθει στο κεφάλι, αλλά έχει όλα τα ΜΜΕ να λένε τι έξυπνος που είναι! Ούτε ο Χίτλερ δεν είχε καταφέρει κάτι παρόμοιο. Ο Βρικολακούλης τον ξεπέρασε!

Πήγε ο Μακρόν πχ να κάνει ότι κάνει ο δικός μας στον Τύπο. Κι έγιναν τόσες διαδηλώσεις, που έβαλε το νόμο στον πισινό του!

Εδώ όμως θα περάσει οποιοδήποτε χουντικό μέτρο. Όπως πέρασαν τα Μνημόνια!

Ξέρετε γιατί; Γιατί είμαστε αποικία, όχι κράτος. Είμαστε δούλοι, ραγιάδες! Όχι όλοι ευτυχώς

Ένας που σήκωσε κεφάλι, είναι ο Δημήτρης Κουφοντίνας! Κάτι σαν τον Κατσαντώνη, τον Αθανάσιο Διάκο ή τον Καραΐσκάκη. Κι ο σύγχρονος πασάς αποφάσισε να τον πελεκίσει, να στον σουβλίσει. Να τον σκοτώσει σιγά – σιγά προς παραδειγματισμό.

Πιστεύω πως το λάθος του ήταν που παραδόθηκε. Όσοι το έκαναν το μετάνιωσαν. Οι τύραννοι δεν έχουν μπέσα.

Ξέρουμε όμως πως κάποτε ήρθε η στιγμή που ραγιάδες ξεσηκώθηκαν.

Αλλά σήμερα έχουμε γεμίσει γιουσουφάκια, οπότε η Επανάσταση θα γίνει αργότερα.

Μέχρι τότε θα μας τρώνε και θα μας πίνουν το αίμα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger