Home » , » Το μεγάλο παραμύθι του OPEN.

Το μεγάλο παραμύθι του OPEN.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | 12:51 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όλοι οι τηλεοπτικοί βόθροι στηρίζουν με νύχια και δόντια το Μητσοτάκη. Το OPEN δεν εξαιρείται από τη λίστα με τους κόλακες. Πολλά τα λεφτά Ιβάν, όταν μάλιστα ο Κούλης έχει την απόλυτη εξουσία και κάνει όλα τα χατίρια της πλουτοκρατίας, γιατί να μην τον έχουν στα όπα – όπα τ' αφεντικά;

Άλλωστε όλοι αυτοί δεν έχουν ιδεολογία αλλά μόνο συμφέροντα. Πάντως ό,τι και κάνει ο Σαββίδης, τα πόδια του Μαρινάκη θα φυλάει, γιατί ο κουμπάρος κυβερνά.

Σε συνέχεια των προηγούμενων παραμυθιών της Χαλιμάς το OPEN σερβίρει γκάλοπ αλά Παπαδόπουλο με σάλτσα από σάλια και φρέσκο σανό. Μπεεε!

- “Είστε ικανοποιημένοι από τους εμβολιασμούς”; Ρώτησαν. 

- "Όχι” απάντησε η πλειοψηφία. Ως εδώ καλά.

“Ποιους εμβολιασμούς”; Θα ήταν η σωστή απάντηση. Αφού ούτε το 1% δεν έχει εμβολιαστεί, κι αν πάμε έτσι μέχρι να κάνουμε το ένα εμβόλιο θα ψάχνουν για κείνο της μετάλλαξης!

Το 36% που λέει ναι προφανώς είναι τέντωμα του λιγότερο από 1% που έκαναν τα εμβόλιο.

Κρίνετε θετικά το ότι εμβολιάστηκαν οι νεογιδοκράτες παίρνοντας τη σειρά των άλλων;

Το 22% που είπε “ναι” θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το ποσοστό της ΝΔ, που περιμένουν να φάνε τη θέση των υπολοίπων όπως κάνουν με το διορισμό.

“Η εικόνα είναι ελαφρώς αρνητική” είπε ο σεφ του κρύου πιάτου. Ελαφριά σαν Πάγκαλος. Τους φτύνουν όλοι και λένε ψιχαλίζει.

Το ίδιο είναι και οι υπόλοιπες ερωτήσεις. Η κυβέρνηση δεν έχει σχεδιασμό κλπ.

Κι έρχεται το πρώτο μεγάλο μαγείρεμα: Ενώ στο κάθε μέτρο χωριστά υπέρ της ΝΔ είναι από 22-36% συνολικά είναι ευχαριστημένοι το 41%!

Με τι; Άστε στο διάολο!

Να μας πείτε με ποιο συγκεκριμένο μέτρο συμφωνούν.

“Το ποσοστό των δυσαρεστημένων έπεσε” μας είπαν!!! Ναι βέβαια, πέθαναν περισσότεροι, όποτε έμειναν λιγότεροι να βρίζουν.

Κι ακολουθεί το κάψιμο: Μετά τον “καταλληλότερο” (κανίβαλο;) έρχεται η πρόθεση ψήφου: 39% η ΝΔ!!!

Ό,τι δηλαδή και να κάνει, όχι μόνο δεν χάνει ούτε μια ψήφο παίρνει κιόλας!

Κι ας έκανε εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, ας πέθαναν διπλάσιοι από τις άλλες χώρες από Κορονοϊό, ας καταστράφηκαν τα μισά καταστήματα!

Λοιπόν πάρτε κι αυτή τη δημοσκόπηση και φάτε την εσείς που την κάνατε. Δεν είναι απλά κουτόχορτο, είναι καμένο κουτόχορτο.

Και να εύχεστε παραμυθάδες να μην γίνουν πραγματικές εκλογές. Γιατί μετά θα ζητηθούν εξηγήσεις.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Ιανουαρίου 2021 - 11:13 π.μ.

Ο Σαββίδης εκπροσωπει ρωσικα συμφεροντα.Τρελος είναι να αβανταρει τον Συριζα που με τον εξαλλο φιλοαμερικανισμο του απέλασε τους ρωσους διπλωματες ανατιναζοντας τις σχεζεις των δυο χωρών;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger