Home » , » Μάνεσης: Ο καλύτερος φίλος του αφεντικού.

Μάνεσης: Ο καλύτερος φίλος του αφεντικού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 | 12:40 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έχουμε ασχοληθεί και παλιότερα με το Μάνεση. Ο ίδιος αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος, αλλά πάντα υπερβολές λέει και παραμύθια. Το σίγουρο είναι πως είναι ο καλύτερος φίλος του αφεντικού.

Τι τα θέλει όμως τα ζωντανά ρεπορτάζ; Κάνουν ίσως το λάθος στα κανάλια να πιστεύουν τις μαγειρεμένες τους δημοσκοπήσεις.

Πήγαν λοιπόν να ρωτήσουν κόσμο στην παραλιακή. Μια κυρία τους είπε «Ικαρία να πάτε»!

Κόκκαλο οι παπαγάλοι! Πανικός, είπε την απαγορευμένη λέξη! Και πάνω στον πανικό, ο Μάνεσης επιτέθηκε στην κυρία!

Φυσικά ο κόσμος αγανάκτησε με τον παρουσιαστή. Υποθέτουμε όμως πως ο Μητσοτάκης θα τον ανταμείψει. Τέτοιος ζήλος να υπερασπιστεί το κόμμα πάντα κάνει εντύπωση.

Να μας πει ο Μάνεσης τις ειδήσεις! Αυτό είναι ανέκδοτο. Έκρυβαν το «πάρτι κορονοϊού» της ΝΔ στην Ικαρία! Μέχρι που έκανε καταγγελία η αντιπολίτευση! Κι ακόμα να δείξουν τις αποδοκιμασίες κατά του δήθεν «καταλληλότερου»!.

Ο κόσμος σιχάθηκε τους τηλεοπτικούς βόθρους κι έχει απόλυτο δίκιο. Η κυρία με τρεις λέξεις τσάκισε την προπαγάνδα των ΜΜΕ. Δεν είπε σε κανένα τι να ψηφίσει, αυτό προσπαθούν να κάνουν από τα κανάλια, τους είπε με άλλα λόγια πως κρύβουν ειδήσεις.

Αν δεν ήταν «πετσωμένα» όλα τα ΜΜΕ, θα μιλούσαν για το μέγα ηθικό θέμα. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρακούει τις δικές του εντολές! Κι οι μπάτσοι φυσικά τον φυλάνε αντί να του ρίξουν πρόστιμο!

Αν ήταν 30 νοματαίοι της αντιπολίτευσης σ’ ένα σπίτι να τρώνε και υπήρχε video στο διαδίκτυο, θα το έδειχναν από το πρωί ως το βράδυ ναι ή όχι;

«Όταν σας ρωτάνε τι σημαίνει ΞΕΦΤΙΛΑΣ να τους δείχνετε αυτό το βίντεο του Μάνεση».

Και του Μητσοτάκη που παραβιάζει τους ίδιους τους νόμους που ψηφίζει. Άλλος Λιάπης. Μια που το είπαμε, τον Λιάπη τον ξέσκισαν τα ΜΜΕ και πολύ καλά του έκαναν. Αν δεν κάνω λάθος, διαγράφηκε επειδή παραβίασε δικό του νόμο!

Να βάλουν πρόστιμο στο Μητσοτάκη και την παρέα τους. Αλλιώς να διαγράψουν ΟΛΑ τα πρόστιμα που έχουν βάλει. Και που είναι άδικα.

«Κόσμος σταματάει μπροστά στις κάμερες των συστημικών καναλιών και λέει να πάτε στην Ικαρία για ρεπορτάζ και ο Μάνεσης ειρωνεύεται. Αντί οι δημοσιογράφοι να ελέγχουν την εξουσία και τον Μητσοτάκη που παραβιάζει τους νόμους και κάνει γλέντια, κατακρίνουν τον απλό κόσμο».

Γι αυτό πληρώνονται.

Υπάρχει όμως λύση. Είναι ένα κουμπί που κλείνει το χαζοκούτι. Ιντερνέτ, τουλάχιστο εκεί θα βρεις το ψέμα αλλά και την αλήθεια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger