Home » , , » Σοβαρό δίλλημα στους επιτελείς της κυβέρνησης

Σοβαρό δίλλημα στους επιτελείς της κυβέρνησης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 | 11:57 μ.μ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έντονος αναβρασμός επικρατεί στου Μαξίμου. Αιτία είναι η "θερμή" υποδοχή που επιφυλάχτηκε χτες στον πρωθυπουργό και στην κουστωδία του, όπως του κατοίκους της Τήνου και η εικόνα εξαθλίωσης που παρουσιάζει μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας.'

Η προτροπή των κατοίκων του Αιγαιοπελαγίτικου νησιού προς τον Μητσοτάκη "δεν σε θέλει ο λαός, παρ' τους μπάτσους σου και μπρος", καθώς και οι εικόνες ακραίας φτώχειας μεγάλου μέρους των λαϊκών στρωμάτων- ενδεικτική η φωτογραφία που παραθέτουμε για τις τεράστιες ουρές που δημιουργήθηκαν όταν έγινε γνωστό ότι ένας εστιάτορας στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης διανέμει δωρεάν φαγητό- έχει διχάσει τους κυβερνητικούς επιτελείς για το ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν.

Οι πληροφορίες του ιστότοπου μας αναφέρουν ότι με ισχύ πλειοψηφία επικρατεί η άποψη να επαναληφθεί η δοκιμασμένη συνταγή και να δοθεί νέο πακέτο χρημάτων στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, όπως ακριβώς έγινε με την "Πέτσινη λίστα". '

Υπάρχει όμως και μια ισχυρή μειοψηφία που θεωρεί ατελέσφορη αυτή την επιλογή λόγω της ανυποληψίας που γιγαντώνεται για τα ΜΜΕ και κρίνει σκόπιμο την πρόσληψη χιλιάδων νέων αστυνομικών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τριήμερο αναψυχής που θα κάνει ο πρωθυπουργός μας το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger