Δεν μπορεί να ανακαλέσουμε στην μνήμη μας περίπτωση, τουλάχιστον από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. πρωθυπουργό να καλεί στην βουλή, αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί για κάτι που γράφτηκε στις εφημερίδες ή ακούστηκε σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ. Κι αυτή την πρωτιά την κατακτά ο επικεφαλής της κυβέρνησης των "αρίστων".
Πέρα απ' αυτό όμως, το γεγονός αυτό δείχνει ότι οι παρεμβάσεις που γίνονται από χρήστες του διαδικτύου ενοχλούν σφόδρα το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου.
Βλέπετε τα σόσιαλ μέντια δεν γίνεται να τα αγοράσει ο Μαρινάκης, ούτε τα Πέτσινα πακέτα να δημιουργήσουν την θεματολογία και τον σχολιασμό των ειδήσεων όπως θα ήθελαν Θεοδωρικάκος και Λαζαρίδης.
Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει η πληροφορία που αναφέρει σε τουιτάρισμα του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ότι δηλαδή η κυβέρνηση ετοιμάζει νομικό πλαίσιο για την αστυνόμευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης..
Αυτό που γνωρίζουμε από το πρόσφατο παρελθόν είναι ότι ο υπουργός μπάτσων και καταστολής Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, έδωσε εντολή στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ανιχνεύει στο διαδίκτυο και να αρχειοθετεί όλα τα δημοσιεύματα αναρχικών και αντιεξουσιατικών ιστότοπων "προς ενημέρωση και ενδεχόμενη ποινική αξιολόγηση".
+ σχόλια + 1 σχόλια
Η βούλτεψη πάντως δεν καταδίκασε το μονταζ της φωτογραφίας του Τσίπρα. Ο κούλης στα χνάρια του Σουλτάνου.
Δημοσίευση σχολίου