Home » , » Μοντελοπνίχτης αψηλός χωρίς μυαλό και τσίπα.

Μοντελοπνίχτης αψηλός χωρίς μυαλό και τσίπα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 | 2:38 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γραμμένο έχουμε τον Κούγια και τις βλακείες που λέει. Άλλωστε ο κόσμος ξέρει, γι αυτό ειρωνεύεται. Όσο για τις γελοία φανταστική ιστορία που σκαρφιστήκαν στη ΝΔ για τον παιδεραστή, ισχύουν και αυτά που λέει το site μας και αυτά που σέρνει ο κόσμος στον «μοντελοπνίχτη» χωρίς ηθική και μυαλό.

Ο ίδιος ο γιος του Κούγια κάνοντας μια προκλητική ανακοίνωση καρφώνει άθελά του τον πατέρα του. Γιατί πήρε την υπόθεση; «Γιατί έτσι, γιατί σας έχει γραμμένους, γιατί ήταν μάγκας». Καλά κι εμείς γραμμένους τους έχουμε, πατέρα και γιο, όσο για το «μάγκα» τον έκανε η Βατίδου. Το τακούνι έκανε καλή δουλειά αλλά έγινε μόνο η αρχή. (Δείτε το βίντεο)

Το «έτσι» σημαίνει «πολλά τα λεφτά Άρη, Αλέξη» συν ακόμα μια χάρη που του χρωστά η ΝΔ. Πάντως η σαχλαμάρα που μπλέκει το αεροδρόμιο με τα ανήλικα δεν πείθει ούτε το παιδί του! Ο Λιγνάδης ξέρει πολλά, κι αν ανοίξει το στόμα του θα τους φάει η μαρμάγκα. Γιατί από ότι φαίνεται είναι ολόκληρο κύκλωμα! Κύκλωμα που όλα δείχνουν πως γυρίζει γύρω από το Μητσοτάκη!

Η παιδεραστία - ειδεχθές έγκλημα είναι «λουκούμι» για όσους θέλουν να κρατάνε δέσμιους τους παιδεραστές, να τους εκβιάζουν. Σκεφτείτε το. Ένας στρατός καθαρμάτων που τον κρατά ένας αδίστακτος αρχηγός! Οι παιδεραστές, επειδή βιάζουν παιδιά ανενόχλητοι με τις πλάτες του κόμματος, θα υπερασπιστούν φανατικά το καθίκι που τους στηρίζει. Κι όποιος κουνηθεί, αμφισβητήσει τον αρχηγό, κινδυνεύει να μαθευτούν τα αίσχη του και να πάει φυλακή! Δεν είναι τυχαίο που ο διεφθαρμένος Μητσοτάκης πήρε την ΕΥΠ υπό τον απόλυτο έλεγχο του. Δεν πιστεύω πως είναι κι αυτός παιδεραστής, αλλά εκβιαστής! Μαζεύει πληροφορίες για τους σκελετούς των άλλων και τους χρησιμοποιεί για δικό του όφελος.

Όμως εκείνο που φοβάται είναι μήπως στην πορεία των ερευνών βρεθεί πως γνώριζε τα πάντα αλλά έκανε τα στραβά μάτια, ή - ακόμα χειρότερα - τάιζε τα τέρατα για να τον υποστηρίζουν! Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, κι αν ο Λιγνάδης ευρισκόμενος σε δύσκολη θέση, αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του και να πει πως τα ήξεραν όλα εδώ και χρόνια! Τότε όντως θα πέσει η κυβέρνηση από την αγανάκτηση και την αηδία. 

Ο Βαξεβάνης, μπορεί να μην μας είναι συμπαθής, αλλά βρήκε στόχο ρωτώντας για τα ασυνόδευτα. Η βρωμιά είναι απίστευτη και δεν έσπασε καν το απόστημα! Πρόκειται για ολόκληρο κύκλωμα γι αυτό και κινητοποιήθηκαν τα τρολλ, ενώ επιχειρείται φίμωση του twitter αλά Ερντογάν!

Πρέπει λοιπόν όλοι αυτοί να συνεχίσουν να παρασιτούν, να βιάζουν, για να μπορέσει ο Μητσοτάκης να σταθεί στην κυβέρνηση! Βλέπετε οι συμφωνίες με το Διάολο πάντα στραβώνουν. Ο Μητσοτάκης έφτιαξε ένα βούρκο αλλά είναι τόσο χωμένος μέσα που ταυτίστηκε με αυτόν. Χρησιμοποίησε ψέματα, συκοφαντίες, κορόιδεψε χωρίς τσίπα, είναι μπλεγμένος σε κάθε σκάνδαλο. Γι αυτό και ο φασισμός, η δικτατορία. Για να μπορέσει να κρατηθεί στην εξουσία, γιατί έτσι και πέσει, θα πάει μέσα!

Υπονόησαν στο SSkai πως οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν παιδεραστές. Αυτό βρήκαν να πάρουν από όλη την Ελλάδα, όχι την Άμεση Δημοκρατία, την αγάπη στην Τέχνη, τη Φιλοσοφία, την ιερότητα της Φιλοξενίας κα. Αυτό συμφέρει και η δουλεία που επανέφερε η ΝΔ. 

Ο βιασμός όμως πάντα ήταν έγκλημα και στην Αρχαία Ελλάδα, έτσι κάτι τέτοιους σαν τον Κούλη θα τους πέταγαν στον Καιάδα ή στον αντίστοιχο γκρεμό των άλλων πόλεων -

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger