Home » , , » Άντε στο διάολο Μητσοτάκη!

Άντε στο διάολο Μητσοτάκη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 | 5:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάθαρμα χειρότερο από τον πατέρα του τον Αποστάτη. Μετά το κράξιμο που συνεχίζεται ο Κούλης προσπαθεί να βγάλει τον εαυτό του απέξω, ενώ είναι χωμένος ως το λαιμό στα σκατά.

Ο ίδιος και η καταστροφέας των Μυκηνών και της Ακρόπολης Μενδώνη παίρνουν τώρα αποστάσεις από τους παιδεραστές φίλους τους, παρόλο που όλες τις προηγούμενες μέρες σκίζονταν να υπερασπιστούν στα κτήνη που βίαζαν παιδάκια. Γιατί ο στρατός των ηλιθίων γαλάζιων γιδιών από κάπου πήρε εντολές για ξεπλύνει το χειρότερο των εγκλημάτων.

Μα γιατί Κούλη μου; Τα ψέματα των πετσωμένων ΜΜΕ λένε πως τάχα η πλειοψηφία γουστάρει τους παιδεραστές. Τσάμπα μαγειρεύατε τόσες «δημοσκοπήσεις»; Επίσης λένε πως είναι καλύτερα χωρίς ρεύμα. Απλά βαριόνταν να το κόψουν οι ίδιοι ευτυχώς όμως το έκοψε η ανικανότητα της ΝΔ.

Φυσικά ο κόσμος εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο. Τους εξαπάτησε ο Λιγνάδης λένε τώρα οι γαλάζιοι εγκληματίες! Και τα γαλάζια τρολλ που υπερασπίζονταν το τέρας ενώ ταυτόχρονα έβριζαν όποιον διαμαρτύρονταν για την αφόρητη μπόχα; Δε πα να πηδηχτούν μαζί με τον παιδεραστή; Έτσι κι αλλιώς γι' αυτές τις βρομοδουλειές είναι. Άντε ρε νεογιδοκράτες, υπερασπιστείτε πάλι τα καθάρματα του κόμματος. Δώστε τους να φυλάξουν και τα παιδιά σας σε ένδειξη συμπαράστασης. Ο Γεωργιάδης κάνει τη νταντά από χόμπι. Μαλάκες ψηφοφόροι.

«Ξαφνικά» μετά τις οργισμένες αντιδράσεις του κόσμου, όπου βρίζει το Μητσοτάκη σε κάθε ευκαιρία (Κούλη, τι νίλα έπαθες στην Πάτρα;) ο «γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης» βαφτίστηκε, απέκτησε όνομα! Και ιδιότητα: ΒΙΑΣΤΗΣ!

Βγήκε η Μενδώνη, κι ενώ λέγαμε πως δεν υπήρχε τίποτε χειρότερο από τη συγκάλυψη, είπε χωρίς ντροπή «Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα»! Γιατί τώρα; Τόσο καιρό που φώναζαν όλοι; Γιατί δεν ξεχάσαμε το έγκλημα γι' αυτό! Και θέλουν να σωθούν οι ίδιοι. Ισχυρίστηκε πως «δεν γνώριζε τίποτα μέχρι χθες τα ξημερώματα που κατατέθηκε η επώνυμη καταγγελία για θύτη και θύμα»!

Καλέ τίποτα! Αφού λόγω διακοπής ρεύματος δεν είχε καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Απομονωμένη ήταν σπίτι της. Μπορεί να διάβαζε κι αυτή όπως ο Χουντόδουλος στη δικτατορία και δεν ήξερε ούτε αυτή ούτε ο Κούλης, που άλλωστε κάνει τουρισμό, δεν ασχολείται. Η δημοσκόπηση του Πρώτου Ψέματος που είναι; Να δώσει 200% υπέρ της παιδεραστίας και των βιασμών!

Ο Δημήτρης Λιγνάδης διορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο με απευθείας διορισμό, μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές με τη υπουργό πολιτισμού να δηλώνει στο βήμα της βουλής την κατάργηση του νόμου για διαγωνισμούς σχετικά με την πλήρωση των θέσεων των Καλλιτεχνικών Διευθυντών, λέγοντας πως «... η ανάκληση υπαγορεύεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος»! Συμφέροντος σίγουρα. Όχι όμως Δημοσίου.

Να υποθέσουμε πως θα παραιτηθεί, αφού παραδέχτηκε πως είναι ηλίθια! Εκτός αν ήξερε, οπότε είναι κάτι πολύ χειρότερο. Συνένοχος! Όπως ο Μητσοτάκης. Δεν θα πιάσει Κούλη. Ο κόσμος σε πήρε χαμπάρι και σένα και τους φίλους σου. Μαζί θα πέσετε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger