Home » , » Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Για να μείνει κι αυτή στην Ιστορία , σαν ένα "κακόγουστο"' αντικείμενο, ενός άθλιου ''παλατιού''..

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Για να μείνει κι αυτή στην Ιστορία , σαν ένα "κακόγουστο"' αντικείμενο, ενός άθλιου ''παλατιού''..

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 | 1:13 π.μ.

Της Τ. Γ

Η κ. ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις 21 Φλεβάρη, ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο f.b, ένα κείμενο, όπου μας πληροφορεί πως βρέθηκε στα Γιάννενα τα "γυάλινα και τα μαλαματένια", "στον ανθότοπο των ονείρων", "στη πόλη των θρύλων και της παράδοσης, της μυστηριακής γοητείας'' όπως τα αποκαλεί, και άλλα όμορφα, ποιητικά και σπουδαία ... 

Βρέθηκε, λέει., εκεί για να τιμήσει με την παρουσία της, την ιστορία του τόπου, που δεκάδες χρόνια πριν, έγραψαν αγωνιστές τις εποχής. 

Κάτω απ' το, ομολογουμένως, γλαφυρό κείμενο της, έμπλεο από πατριωτικό θαυμασμό και υπερηφάνεια, υπάρχουν περισσότερα από 28.000 σχόλια. 

Σχόλια συγχρόνων συμπατριωτων της, γραμμένα με ευγενικό και κόσμιο τρόπο, που της ζητούν το αυτονόητο. Να μεριμνήσει, με τη δυνατότητα που της δίνει ο θεσμικός της ρόλος, ούτως ώστε να μην υπάρξει νεκρός απεργός πείνας στην χώρα. 
  •  Δεν γράφτηκαν τα χιλιάδες αυτά σχόλια από οπαδούς του ένοπλου αγώνα, από "τρομοκράτες"', όπως αρέσκονται να τους αποκαλούν, αυτοί που την τρομοκρατία έχουν κάνει πολιτική τους... Οι περισσότεροι απ' αυτούς, διαχωρίζουν τη θέση τους απ' την στήριξη της ένοπλης δράσης, μα διαθέτοντας ακόμα δημοκρατικά αντανακλαστικά και ανθρώπινη υπόσταση, την καλούν να πράξει το αυτονόητο. Να τηρήσει τον νόμο, να σεβαστοί τα δικαιώματα του κρατουμένου και να μην συμπράξει σε μια δολοφονία που θα στιγματίσει ανεπανόρθωτα τη χώρα, ταυτίζοντας την με τα πλέον απεχθή καθεστώτα

    Μα η κ. Πρόεδρος της Μητσοτσκικοκρατίας, κωφεύει τυφλή και ανέγγιχτη πάντων .... Για να μείνει κι αυτή στην Ιστορία, που τόσο τιμά με λόγια μεγαλόστομα και παράτες , σαν ένα "κακόγουστο" αντικείμενο, ενός άθλιου "παλατιου"...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger