Home » » Σκανδαλάρα!

Σκανδαλάρα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 | 10:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ξέρετε γιατί έκλεισε η Εθνική;

- Γιατί είμαστε μπάχαλο! Γιατί δεν έχουμε φροντίσει για τα απαραίτητα, παρά μόνο πως θα πάρουμε μπάτσους. Γιατί τρώνε με δέκα μασέλες και σκοτίστηκαν για τα υπόλοιπα!

Σωστά! Όχι όμως μόνο γι αυτό. Το μέγα σκάνδαλο είναι πως η εθνική έκλεισε για να μη πληρώσουν κάποιοι πρόστιμο!

Νόμος 4663/20: Άρθρο 65

«Με την εξαίρεση των περιπτώσεων της παραγράφου 2, σε περίπτωση διακοπής της κυκλοφορίας σε οποιοδήποτε τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου της παραγράφου 1 του παρόντος, συνεπεία δυσμενών καιρικών φαινομένων ή βλάβης στοιχείου της οδικής υποδομής για χρονικό διάστημα άνω της μίας (1) ώρας, επιβάλλονται, στις υπαίτιες υπηρεσίες του δημοσίου ή δημοσίων νομικών προσώπων ή σε φορείς επιφορτισμένους με τη λειτουργία ή/και συντήρηση τμημάτων του εν λόγω δικτύου ή/και τους χρήστες της υποδομής, κυρώσεις σύμφωνα με τα ειδικότερα προβλεπόμενα στο παρόν άρθρο, εφόσον ενέργεια ή παράλειψη αυτών συνετέλεσε στη διακοπή κυκλοφορίας».

Δηλαδή έπρεπε ο δρόμος να είναι ανοικτός με ευθύνη αυτού που πληρώνουμε διόδια. Η δε παράγραφος 2 αναφέρει

«Κατ’ εξαίρεση, η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας επιτρέπεται μόνον σε περιπτώσεις που τούτο προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία ή τις συμβάσεις που έχουν συναφθεί με φορείς που είναι αρμόδιοι για την λειτουργία ή/και την συντήρηση τμημάτων του Βασικού Εθνικού Οδικού Δικτύου και αποκλειστικά υπό τους εκεί προβλεπόμενους όρους και στην απολύτως αναγκαία έκταση».

Άρα ο Χρυσοχουντίδης μάλλον παρανόμησε! Γι αυτό το θέατρο των ΜΜΕ. Πολλά τα λεφτά. Που να παίρνουν μηχανήματα να διατηρούν σε καλή κατάσταση τους δρόμους; Αφού έχουν υπουργό δικό τους, που κλείνει το δρόμο άμα βρέχει ή χιονίζει!

Κύριε εισαγγελέα, καλόν ύπνο! Ροχαλίζεις όμως. Δεν τα λέμε εμείς αυτά, οι νόμοι τους τα λένε. Αλήθεια, ο Χρυσοχουντίδης βάσει ποιου νόμου έκλεισε την Εθνική; Για να μας πει το ΦΕΚ. Βέβαια οι νόμοι ψηφίστηκαν για τους άλλους, όχι για τους άνομους νεογιδοκράτες.

Και μια και μιλάμε για νόμους, παράνομη έκρινε δικαστήριο στην Ολλανδία την απαγόρευση κυκλοφορίας με αφορμή τον κορονοϊό. Ναι, αλλά εκεί έχουν δημοκρατία. Αστική έστω. Πάντως χούντα δεν έχουν, ούτε είναι αποικία.

Ξέρετε τι καιρό κάνει στην Ολλανδία; Στο Άμστερνταμ βρέχει. Εκεί όμως δεν έχουν προβλήματα με τη βροχή, παρόλο που το ¼ του εδάφους είναι κάτω από την στάθμη της θάλασσας! Αν ήμασταν στη θέση τους, θα είχαμε πνιγεί όλοι! Αλλά έτσι είναι: Αλλού είναι κράτη, αλλού είναι αποικίες. Αν και το «αποικία» μάλλον κολακεύει την Κόλαση μας!

Είναι θέμα προτεραιοτήτων: Όπως αντί γιατρούς διορίστηκαν μπάτσοι κι εστί γεμίσαμε ιό και πρόστιμα, αντί για δρόμους έφτιαξαν κάποιοι λογαριασμούς στο εξωτερικό. Αν δώσεις την κουτάλα στον κανίβαλο, μάντεψε τι θα φάει. Εσένα! Περαστικά βρε, χούντα είναι, θα περάσει. Βέβαια μέχρι να περάσει, δε θα μείνει τίποτε όρθιο!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger