Home » , , » Μενδώνη (με υπόκρουση Παναγιωταρέας): Καταφανώς ψεύτρα και παντελώς ηλίθια (Βίντεο)

Μενδώνη (με υπόκρουση Παναγιωταρέας): Καταφανώς ψεύτρα και παντελώς ηλίθια (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 | 10:59 π.μ.

Δεν θα διαφωνήσουμε φυσικά ότι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δεν είναι παρά ένα εξουσιαστικό τίποτα, χωρίς ίχνος τσίπας και αξιοπρέπειας. 

Είμαστε όμως υπερβολικοί που ακούγοντας το παρακάτω βιντεάκι να μας μιλάει χάνοντας τα λόγια της μια μεσήλικη γυναίκα και έτοιμη να βάλει τα κλάματα πέρα από αηδία και απέχθεια, αισθανθήκαμε και οίκτο για το πρόσωπο της;
(Ο υποβολέας της που ονομάζεται Αννα Παναγιωταρέα πέρα απ' ότι "καρφώθηκε" -δείγμα κι αυτό σε τι πανικό βρίσκονται που ούτε μια συνέντευξη δεν μπορεί να στήσουν σωστά- δεν μπόρεσε να σώσει την κατάσταση).

Παρακολουθώντας, λοιπόν το παρακάτω οπτικό αναλογιζόμαστε σε τι παράκρουση μπορεί να σε φέρει το εξουσιαστικό αφιόνι.
Είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό το πώς μπόρεσε να ξεστομίσει τόσο ολοφάνερα ψέματα η Μενδώνη, γνωρίζοντας ότι σε ελάχιστο χρόνο θα αποκαλυφθεί και θα γίνει περίγελος όλων των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Αν δεν το υπέθετε, τότε έχουμε την πιο ηλίθια υπουργό από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Ας επιλέξει η ίδια ποια απ' τις δυο εκδοχές αποδέχεται. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως αφού αυτή είναι στον κόσμο της ο Μητσοτάκης εξακολουθεί να διατηρεί στο κυβερνητικό του σχήμα μια υπουργό που είναι καταφανώς ψεύτρα ή παντελώς ηλίθια.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger