Home » , » Απίστευτη γκάφα, που δεν θα έκανε ούτε ασκούμενος δικηγόρος του "διαπρεπή" ποινικολόγου Α. Κούγια

Απίστευτη γκάφα, που δεν θα έκανε ούτε ασκούμενος δικηγόρος του "διαπρεπή" ποινικολόγου Α. Κούγια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 | 1:10 π.μ.

Είναι να απορείς για την ατζαμοσύνη, την ανευθυνότητα και γενικά την "τρικυμία εν κρανίω" του Κούγια, ως προς τους χειρισμού του στην υπόθεση υπεράσπισης Λιγνάδη. Ασκούμενος δικηγόρος να ήταν στην θέση του, καλύτερα θα τα είχε καταφέρει. 

Αντε και να πούμε ότι ο "διαπρεπείς" ποινικολόγος αντιλήφθηκε πόσο γελοία ήταν η υπερασπιστική γραμμή ότι  "Ο Λιγνάδης έγινε στόχος επιχειρηματικών συμφερόντων που έχουν να κάνουν με το αεροδρόμιο του Ελληνικού και στόχος είναι η Μενδώνη" και επέλεξε την υπερασπιστική γραμμή ότι ο εντολέας του έχει στοχοποιηθεί από "δυο δικηγόρους  που χειρίζονται υποθέσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με τη διοίκηση του οποίου ο κ. Λιγνάδης από ετών, για λόγους πολιτικούς αλλά και λόγω των επιλογών του μέχρι πρότινος ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ευρίσκεται σε συνεχή αντιδικία". Μας προέκυψε δηλαδή και ... πολιτικός διωκόμενος ο Λιγνάδης! 

Αυτό όμως μπορεί να θεωρηθεί και λεπτομέρεια. Το κύριο είναι ότι ο Κούγιας αποδείχτηκε εντελώς ανίκανος να κάνει τα αυτονόητα για οποιοδήποτε νομικό υπερασπιστή. Να μην αποδημεί, δηλαδή μόνος του τις μαρτυρικές καταθέσεις υπέρ του εντολέα του που επικαλείται. 

Προσέξτε. Ισχυρίζεται η υπερασπιστική γραμμή Κούγια ότι ο Λιγνάδης δεν διέπραξε έναν βιασμό για τον οποίο κατηγορείται ότι έγινε τον Αύγουστο του 2015 γιατί "απεδείχθη από τις μαρτυρίες της πρώην Υφυπουργού Παιδείας, κας Ελένης Κούρκουλα, του πρώην συζύγου της, κου Διονύση Παναγιωτάκη, ιδιοκτήτου του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, .... ότι από την 1η Αυγούστου ως και της 22 Αυγούστου ήταν στην Ιθάκη και από τις 22 Αυγούστου έως το τέλος ήταν στην Άνδρο". 

Πόσο όμως αξιόπιστη μπορεί να θεωρηθεί η μαρτυρία της Ελένης Κούρκουλα, όταν η ίδια δήλωνε κατηγορηματικά σε τηλεοπτική εκπομπή ότι πριν από τη σύλληψή του, ο Λιγνάδης δεν διέμεινε στο σπίτι της, και έρχεται ο ίδιος ο Λιγνάδης να διαψεύσει την ίδια μάρτυρα υπερασπίσεως του; 

Μιλάμε για απίστευτη γκάφα του Α. Κούγια -με την καθοδήγηση του οποίου ήταν η απολογία του εντολέα του- που αμφιβάλουμε αν θα την έκανε και ένας πρωτάρης στα επαγγελματικά του βήματα δικηγόρος.

Υ.Γ: Τώρα αν δεχόταν απειλές απ' τον "Ρουβίκωνα" και αν το επίμαχο διάστημα που αναφέραμε παραπάνω  βρισκόταν στην Ιθάκη ο Λιγνάδης, είναι θέματα που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να ξεκαθαρίσουν αν ελεγχόταν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το κινητό του τηλέφωνο. Μην επαναλαμβάνουμε αυτά που έχουμε ήδη γράψει

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger