Home » , » Είναι η ήττα των βασανιστών, αδερφέ μου ....

Είναι η ήττα των βασανιστών, αδερφέ μου ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 | 1:19 μ.μ.

Δημήτρη, σύντροφε

Δεν μπόρεσαν να τιθασέψουν και να ελέγξουν τον τρόπο της σκέψης σου, ούτε να τσακίσουν τις πεποιθήσεις σου, ούτε να εμποδίσουν να μεταδώσεις τη σταθερότητά σου. Το επαναστατικό μήνυμα, μέσα και από αυτό το βιβλίο σου, αποδρά από τα κελιά και οχυρώνεται στα δεκτικά αυτιά. Είναι η ήττα των βασανιστών, αδερφέ μου. Δεν τα βγάζουν πέρα μαζί μας!

Παρά την αλλοτρίωση και την ηγεμονία, οι σκλάβοι επανακτούν τη συνείδησή τους και δεν είναι μακριά η ώρα που θα εκπλήξουν ξανά τους κύριους του κόσμου. 

Τα μαλλιά θα ξανανεμίσουν στον αγέρα και θα κατακτήσουμε ξανά τους δρόμους και τις πλατείες. Τότε θα απέχει μόλις ένα βήμα να ξαναπάρει την ίδια του τη φυσική εξουσία ο ένοπλος και οργανωμένος λαός που εξεγείρεται και προχωρά προς την κοινωνική επανάσταση. Αυτή θα είναι η ήττα των ολιγαρχιών και των ιμπεριαλισμών. Δεν θα τα καταφέρουν ούτε με τους εργαζόμενους, αδερφέ μου!

Από την εδώ όχθη του ωκεανού και από την ίδια ταξική θέση έρχεται ο αδερφικός μου χαιρετισμός, στο όνομα των Τουπαμάρος, που πάντα αμετανόητοι συνεχίζουν τον αγώνα τους για την επανάσταση και το σοσιαλισμό.

Χόρχε Σαμπάλσα Βίγια ντελ Σέρο (Μοντεβιδέο)

Ιανουάριος 2014

Από το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα: "Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη"


Υ.Γ: Αυτές τις ώρες υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια-από ποιους άραγε;- να χακάρουν τον ιστότοπο μας. Παίρνουμε αλλεπάλληλα μνήματα απ' την google. Αλλάξαμε τους κωδικούς μας ... για να δούμε τι διάολο συμβαίνει. Μας το έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν .... Παλεύουμε να ξαναφέρουμε τον σχεδιασμό στην αρχική του μορφή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger