Home » , » Oι δήμιοι δημιουργούν μάρτυρες και Αγίους.

Oι δήμιοι δημιουργούν μάρτυρες και Αγίους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 | 11:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Ο Άγιος Υάκινθος ήταν η πρόταση της Ορθόδοξης Εκκλησίας για αντικατάσταση του Αγίου Βαλεντίνου. Αλισβερίσι να γίνεται ακόμα και στον Έρωτα, αλλά να γίνεται για δικό μας Άγιο όχι ξενόφερτο! Ας μην πούμε τώρα και για το ρατσισμό μεταξύ Χριστιανών, άλλο είναι το θέμα.

Τον συμπαθώ αυτό τον Άγιο. ήταν θαλαμηπόλος του Αυτοκράτορα Τραϊανού. «Επειδή δεν ακολουθούσε τις ειδωλολατρικές θυσίες των Ρωμαίων έγινε αντιληπτό ότι ήταν αλλόθρησκος και ο Τραϊανός έδωσε διαταγή να του δίνεται τροφή μόνο από σφάγια των θυσιών στην φυλακή. Πέθανε από πείνα σε ηλικία 20 ετών». Προκειμένου να αλλάξει την πίστη του, πέθανε από την πείνα.

Αυτό το είδα στις μέρες μας σ’ ένα άλλο άνθρωπο. Το Δημήτρη Κουφοντίνα. Που σκοπεύουν να τον ξεκάνουν. Θα κάνω σύγκριση και θα δείτε πως υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες.

Τότε τους Χριστιανούς τους καταδίωκαν ανηλεώς. Θεωρούνταν Επαναστάτες και άκρως επικίνδυνοι. Μην κοιτάτε που μετά καπέλωσαν τα λόγια του Ιησού οι παπάδες, οι Χριστιανοί ήταν ο Νο1 κίνδυνος για τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Τους κατηγορούσαν μεταξύ άλλων ως Άθεους γιατί δεν πίστευαν στους άλλους θεούς, Επαναστάτες κατά του Θεού - Αυτοκράτορα, ότι δεν έκαναν παιδιά όπως όφειλαν όλοι οι υπήκοοι της Αυτοκρατορίας, ακόμα και ως ανθρωποφάγους παρεξηγώντας το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Χώρια οι κατηγορίες από τους εμπόρους αγαλμάτων, όσους ζούσαν από τις θυσίες στους θεούς κλπ.

Και βέβαια θα βρίσκονταν ειδωλολάτρες που θα κορόιδευαν εκείνους οι οποίοι δεν προσκυνούσαν, αλλά μαρτυρούσαν για την πίστη τους. Όπως κάτι ηλίθιοι φασίστες που κοροϊδεύουν τον Κουφοντίνα. Και βέβαια όταν πέθανε από πείνα ο Άγιος Υάκινθος ήταν μάρτυρας και Άγιος μόνο για τη μικρή μειοψηφία των Χριστιανών.

Όμως οι καιροί αλλάξανε. Και σίγουρα κάνει εντύπωση πως ένας άνθρωπος βρίσκει το θάρρος να πεθάνει για τα πιστεύω του. Δεν το καταλαβαίνουν τώρα αλλά πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις που η άδικη εξουσία προσπαθεί να επιβληθεί με τέτοιους τρόπους οι δήμιοι δημιουργούν μάρτυρες και Αγίους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger