Home » , » Αλλη μια μαζική και δυναμική συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δίκαιο αίτημα του Δ. Κουφοντίνα, είχαμε σήμερα

Αλλη μια μαζική και δυναμική συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δίκαιο αίτημα του Δ. Κουφοντίνα, είχαμε σήμερα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 | 10:58 μ.μ.

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα είχαμε μια τεράστια συγκέντρωση αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα που δίνει ο απεργός πείνας και δίψας Δημήτρης Κουφοντίνας. Ολα τα καθεστωτικά ΜΜΕ είτε αγνοούν εντελώς αυτές τις κινητοποιήσεις, είτε τις υποβαθμίζουν εντελώς.   

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι αυτή η κυβέρνηση κατορθώνει θαύματα. Πρώτα "ανέστησε" το φοιτητικό κίνημα και σήμερα είδαμε ένα τεράστιο μπλοκ αναρχικών. Ισως όμως το πιο σημαντικό επίτευγμα του Μαξίμου είναι ότι τα κατάφερε τόσο καλά που η Ν.Δ έχει απομονωθεί εντελώς και μόνο ο διακινητής - πωλητής επιστολών του Χριστού δείχνει να της συμπαραστέκεται από τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.  

Οταν ακόμα και το σαμαρικό antinews γράφει ότι ο Μητσοτάκης "έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο της διακυβέρνησης διολισθαίνοντας στο χάος που ο ίδιος προκάλεσε, λόγω ανικανότητας, εμμονών και υποτέλειας. ...  Τρανή απόδειξη η ανήθικη εργαλειοποίηση της υπόθεσης Κουφοντίνα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει η αρνητική ατζέντα που κοντεύει να ρίξει την κυβέρνηση", είναι φανερή η κρίση που περνάει το κυβερνητικό κόμμα. 


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger