Home » , » «Τι γύρευε ο μπάτσος στη διαδήλωση»;

«Τι γύρευε ο μπάτσος στη διαδήλωση»;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 | 11:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μετά τις δήθεν μολότοφ σε πλαστικό μπουκάλι τα πετσωμένα κανάλια συνεχίζουν το διαγωνισμό ανεκδότων.

Πρώτο Ψέμα. «Οι κουκουλοφόροι έδρασαν με σχέδιο ο ανηλεής ξυλοδαρμός των δυόμιση λεπτών του αστυνομικού».

Οι μπάτσοι που ξυλοκόπησαν τους αθώους πήγαν χωρίς σχέδιο; Τες πα.

Το σχέδιο των δίκαια αγανακτισμένων κατοίκων ήταν «όπου βρούμε μπάτσο του την πέφτουμε»! Απλό και αποτελεσματικό.

2,5 λεπτά έκαναν αυτό που κάνουν οι μπάτσοι στους απεργούς, διαδηλωτές, φοιτητές… γενικά σε όποιον βρουν μπροστά τους. 2,5 λεπτά δίκαιης ανταπόδοσης. Δεν χειροκροτούν τους μπάτσους, Χρυσοχουντίδη, τους «χειροτονούν»!

Σημειωτέον ο μπάτσος δεν ήταν μόνος του ενώ ήταν εξοπλισμένος, δεν ήταν άοπλος νεαρός. Τις έφαγε όμως πριν καταλάβει από πού του ήρθαν.

Στο μεταξύ για κάντε μια πορεία υπέρ των μπάτσων να δούμε κάτι. Κάνουν οι ένστολοι τραμπούκοι. Ο κόσμος καταδικάζει τους μπάτσους όχι τους διαδηλωτές. Όλη τη νύχτα χθες τα βολεμένα βαφτιστήρια στην αστυνομία έβγαλαν όπλα και έδερναν όποιον και όποια έβρισκαν μπροστά τους.

Το ερώτημα «δέχεται το ρίσκο» απευθύνεται προς το Μητσοτάκη: Δέχεται το ρίσκο να τραβήξει κι άλλο το σχοινί; Δέχεται το ρίσκο από την αυξανόμενη κτηνωδία των μπάτσων που θα οδηγήσει στις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έγιναν ποτέ;

Μητσοτάκη, μάζεψε όσους φιλάνε το πισινό σου, γιατί όταν ανοίγουν το στόμα τους βρωμά σα βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας. Κυρίως μάζεψε τα ξερά των πραιτοριανών σου. Από το «θα σας γαμήσουμε» που λένε στον κόσμο, λένε τώρα «πάμε να τους σκοτώσουμε»!

Στην πρώτη περίπτωση θα μας κλάσουν τ’ αρχίδια, στη δεύτερη περίπτωση θα αμυνθούμε και μπορεί να πάνε για μαλλί και να βρεθούνε κουρεμένοι.

«Τι γύρευε ο μπάτσος στη διαδήλωση; Δεν είχε πατέρα να τον μαζέψει; Ξέρει η μάνα του τι δουλειά κάνει»; Σκόνταψε στη ζαρντινιέρα, ή τον έδειραν για το ποδόσφαιρο;

Μητσοτάκη, μην τραβάς άλλο το σχοινί. Αν κοπεί, θα ψάχνεις για πιλότο. Κι ο κόσμος για αντιαεροπορικά.

Λοιπόν μανάρια μου. Ο μπάτσος πήγε μαζί με άλλους πάνοπλους μπάτσους για να δείρει. Η ομάδα του τις προηγούμενες μέρες έδερνε και απειλούσε. Και χθες έκαναν το ίδιο. Μητσοτάκη, μάζεψέ τους. Θα κάνεις χιλιάδες 17 Νοέμβρη.

Ο κόσμος ταυτίστηκε με το παιδί που τον ρήμαξαν οι μπάτσοι, όχι με το μπάτσο. Το «να αγιάσουν τα χέρια τους, καλά του έκαναν» είναι το πιο συχνό που ακούγεται και το πιο «ελαφρύ».

Η ΝΔ κατόρθωσε με λίγες κινήσεις να κάνει αυτό που πασχίζουμε χρόνια: Να αποκτήσει ο μεγάλο μέρος του κόσμου Επαναστατική Συνείδηση. Μπήκε το νερό στ’ αυλάκι. Φρόντισε η αλαζονεία και η βλακεία του Μητσοτάκη γι αυτό. Βάλε πρόστιμα Κούλη, είσαι ο καταλληλότερος Παπαδόπουλος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger