Home » , » Οι νεοδημοκράτες, αφού μας πούλησαν ψέματα και τρέλα με την σέσουλα τώρα αναγκάζονται να ψελλίσουν και κάποιες αλήθειες

Οι νεοδημοκράτες, αφού μας πούλησαν ψέματα και τρέλα με την σέσουλα τώρα αναγκάζονται να ψελλίσουν και κάποιες αλήθειες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 | 6:31 μ.μ.


Μπορεί να μας πουλάνε, οι νεοδημοκράτες, ψέματα και τρέλα με την σέσουλα, αλλά τουλάχιστον σ' αυτές τις μελαγχολικές μέρες που ζούμε μας χαρίζουν κάποια μειδιάματα με τις ασυναρτησίες και σπασμωδικές κινήσεις τους..

Πιθανόν να θυμάστε τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγο καιρό ο τσεκουράτος υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο οποίος θέλοντας δικαιολογήσει το δημόσιο τσιμπούκι, εν μέσω πανδημίας, που έκανε ο Μητσοτάκης με μια κουστωδία ρεμπεσκέδες στην Τήνο μας είχε πει: «Ό, τι μέτρα και να πάρεις κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του πρωθυπουργού θα υπάρχουν αναπόφευκτα».

Ελα ντε που σήμερα την εικόνα του "λαοπρόβλητου" νέου Μωυσή, που φιλοτεχνούν τα Πετσωμένα ΜΜΕ την κάνουν σμπαράλια η ιστοσελίδα  antinews  και η φιλοκυβερνητική φυλλάδα "Καθημερινή"

Φυσικά δεν πέφτουμε στην λούμπα να θεωρήσουμε ότι τους έπιασε κρίση ειλικρίνειας και γράφουν τα πράγματα με το όνομα τους. Ο ιστότοπος που πρόσκειται στην φράξια του Σαμαρά μόνιμα πριονίζει την καρέκλα του Κούλη και αυτό έχει σχέση με όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της γαλάζιας πολυκατοικίας

Ο Ομιλος των ΜΜΕ του Αλαφούζου - Παπαχελά μπορεί να έχει μετατραπεί σε γραφείο τύπου της Ν.Δ., ρίχνει όμως και κάποιες μπηχτές -όπως αυτή που βλέπουμε στην διπλανή φώτο και υπογράφει  ο Σταύρος Παπαντωνίου, από τη στήλη του, το «Θεωρείο» σήμερα στην «Καθημερινή»- στην ηγεσία του Μεγάρου Μαξίμου σαν μέσο πίεσης στα παρασκηνιακά παζάρια που κάνει με την κυβέρνηση. (Δείτε εδώ). Ετσι παίζεται το αστικό παιχνίδι που θα 'γραφε και ο μακαρίτης Ν. Κακαουνάκης.

Η πιο ενδιαφέρουσα όμως ομολογία για την εικονική πραγματικότητα, σε ότι αφορά τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος, πέρα απ' την προσπάθεια χειραγώγησης της λεγόμενης κοινής γνώμης που επιχειρείται μέσα από τις στημένες δημοσκοπήσεις, βρίσκεται στο δημοσίευμα του antinews.

Αφού διαπιστώνει ότι τα σχόλια των χρηστών του Ιντερνέτ "είναι επώνυμα και βλάπτουν πραγματικά το προφίλ του πρωθυπουργού, αλλά και τα δημοσκοπικά ευρήματα τα οποία δεν συνάδουν με αυτές τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο", συμπληρώνει: ."Το σιωπητήριο λοιπόν που έχει επιβληθεί μεταφράζεται σε αναστολή αναρτήσεων μέχρι στιγμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ενδεικτικό το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν ευχήθηκε στους Έλληνες για τα Κούλουμα και την Σαρακοστή. Γεγονός αξιοπερίεργο αλλά ενδεικτικό.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με έρευνα, ο πρωθυπουργός είναι πρωταθλητής Ευρώπης στα αρνητικά σχόλια, από όλους τους πολιτικούς της ΕΕ, σύμφωνα με έρευνα του Νίκου Ιωαννίδη που δημοσιεύθηκε στο Parallaximag.gr

Η επιβολή σιωπητήριο λοιπόν στον ίδιο τον πρωθυπουργό, κρίνεται απολύτως επιβεβλημένη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger