Home » , » "Εξυπνο" λοκντάουν

"Εξυπνο" λοκντάουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 | 1:56 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 «Η κυβέρνηση εξετάζει τώρα ένα "έξυπνο" λοκντάουν δύο εβδομάδων γιατί το χαζό λοκντάουν των 5 μηνών δεν απέδωσε»

«Πέρυσι τέτοιες μέρες μας έκλεισαν 2.5 μήνες μέσα με 7 κρούσματα;;; Πόσες ΜΕΘ είπαμε έφτιαξαν;;; Με πόσα εκατομμύρια τόνωσαν το ΕΣΥ;;;»

«Πραγματικά η Ελλάδα πρέπει να είναι η πρώτη χώρα σε εμβολιασμούς Δεξιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Με διαφορά σύριγγας»

«2.353 κρούσματα 422 στις ΜΕΘ 23 νεκροί Μήνες σε λοκντάουν οι πολίτες. Βούλιαξε η οικονομία. Κάτι δεν κάνουν καλά».

Ο κόσμος ξέρει. Η πανικόβλητη και διεφθαρμένη ΝΔ με αφορμή την επιδημία εφαρμόζει φασιστικά, φορομπηχτικά, αντεργατικά, παράλογα μέτρα. Δεν εφαρμόζει σε καμιά περίπτωση σωστά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Είπαν αισχρά ψέματα. Δεν πήραν γιατρούς, δεν έφτιαξαν ΜΕΘ, διόρισαν τα βαφτιστήρια στην αστυνομία ενώ οι κουμπάροι λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα.

Είπαμε πριν λίγους μήνες τι θα γίνει ξανά με το άνοιγμα ων σχολειών. Παρά το σανό που σερβίρουν τα γαλάζια κομματόσκυλα τα στοιχεία είναι συντριπτικά.

11 Γενάρη: 444 ημερήσια κρούσματα (145.179 σύνολο) 5.302 νεκροί. 8.498 ηλικίας 0 – 17 ετών ποσοστό 6%.

Χθες είχαμε επίσημα 2.353 ημερήσια κρούσματα (194.582 σύνολο) 6.557 συνολικά θανάτους, 631 ανά εκατομμύριο με παγκόσμιο μέσος όρο 328,5.

Θετικοί στον ιό ηλικίας 0 – 17 ετών: 13.471 ποσοστό επί του συνόλου 7,1%, δηλαδή πραγματική αύξηση 58,52%! Τα παιδιά στοιβαγμένα στις αίθουσες κλουβιά για ώρες έγιναν άθελα τους και εν αγνοία τους φορείς του ιού χάρη στην εγκληματική εμμονή της κυβέρνησης.

Δεν χρειάζεται πτυχίο Ιατρικής αλλά στοιχειώδης μνήμη. Σχολεία και στρατώνες είναι τόποι που μεταδίδεται κυρίως η κοινή γρίπη. Ο κορονοϊός μεταδίδεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Άρα τα πρώτα που έπρεπε να κλείσουν και να ανοίξουν τελευταία, είναι τα σχολεία.

Αυτά που στα μαγειρεμένα ο κόσμος υποτίθεται πως θέλει να ανοίξουν! Χωρίς φυσικά να ρωτήσουν τις προϋποθέσεις που κατά τη γνώμη των περισσοτέρων πρέπει να υπάρχουν (προσωπικό αίθουσες κλπ)

Επίσης έχουμε το σκάνδαλο των εμβολιασμών όπου γαλάζιοι κηφήνες έφαγαν τη σειρά άλλων. Στο μεταξύ οι ίδιοι οι υπουργοί κολλάνε όπως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Οικονόμου. Δεν έπλυνε χεράκια, ή δε φόρεσε μάσκα;

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει για ακόμα μια φορά τις απαράδεχτες συνθήκες στους χώρους δουλειάς «Θάνατος στον Σκλαβενίτη, θάνατος στον Μασούτη, δεκάδες #κρούσματα στον ΑΒ, στα My Market, στα Μarket in, στα Lidl, παντού... Τα ΜΜΕ σιωπούν και το Υπουργείο λέει ότι..κάνει ελέγχους!...»

Η χούντα δεν θα περάσει. Κανένα πλέον δεν πείθουν οι απατεώνες της Νέας Δικτατορίας που αντί να κάνει τα αυτονόητα βρήκε ευκαιρία να πλιατσικολογήσει και να κάνει δικτατορία.

Βέβαια 1 Ιουνίου που αρχίζουν πλειστηριασμοί και έρχονται τουρίστες θα έχουμε σχεδόν 0 κρούσματα αφού θα σταματήσουν τα τεστ. Μετά θα μας βγάζουν από τα σπίτια με το ζόρι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger