Home » , , » Προς Ταλιμπανιστήρια, θεούσες και λοιπά μεγάλα κορόιδα.

Προς Ταλιμπανιστήρια, θεούσες και λοιπά μεγάλα κορόιδα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 | 8:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Από μικρός είχα απορίες σχετικά με όσα αναφέρει το βιβλίο της Γένεσης. Ο Θεός είναι παντογνώστης εντάξει; Άρα ήξερε από πριν ότι οι πρωτόπλαστοι θα φάνε το μήλο. Και ταυτόχρονα είναι παντοδύναμος οκ; Επομένως μπορούσε απλά να βάλει τη μηλιά κάπου που να την βρει η Εύα. Το συμπέρασμα είναι πως ήθελε να το φάμε για να πάρουμε πούλο από τον Παράδεισο! Τα περί δοκιμασίας είναι μούφα, γιατί ήξερε από πριν τι θα γίνει. Σα να παίζεις στοίχημα μαγνητοσκοπημένο αγώνα που έχεις δει. Ξέρεις το αποτέλεσμα, αν θα μπει γκολ ποιος θα σκοράρει κλπ - κλπ. Κρατήστε το αυτό και θα δείτε που κολλάει.

Κρατήστε επίσης κι ένα υποθετικό παράδειγμα: Πας καλεσμένος σε ένα τραπέζι. Σου φέρνει κάποιος το αγαπημένο του φαϊ, όμως εσένα δεν σε ενθουσιάζει, για την ακρίβεια δε σ’ αρέσει καθόλου. Για να μην τον προσβάλεις, τσιμπάς λίγο και το αφήνεις στην άκρη. Το πρόβλημα είναι πως ο τύπος, όχι μόνο επιμένει να το φας όλο, αλλά θέλει να τρως μόνο αυτό και μάλιστα 3 – 4 πιάτα! Παίρνει το κουτάλι και προσπαθεί να σε ταΐσει! Αρνείσαι στην αρχή ευγενικά, του εξηγείς πως δεν σου αρέσει, πως δεν είσαι παιδάκι να σε ταΐζουν άλλοι, κι επειδή γίνεται φορτικός, αρχίζεις και παίρνεις ανάποδες ναι ή όχι; Μάλλον ναι.

Λοιπόν το παπαδαριό άρχισε τον ιερό πόλεμο σ’ ένα τραγούδι που λένε πως υμνεί το Σατανά. Είναι το el Diablo που εκπροσωπεί την Κύπρο στο σόου της Eurovision για την οποία έχω τη χειρότερη γνώμη. Αλλά αυτοί οι σατανάδες με ράσα με έκαναν να ψάξω να ακούσω το τραγούδι από περιέργεια! Εδώ κολλάει η Γένεση. Ρε σεις παπάδες, πόσα σας έδωσε η τραγουδίστρια να το διαφημίσετε; Δεν ξέρετε πως σήμερα, αν πεις πως απαγορεύεται κάποιο τραγούδι, video κλπ, θα κινήσεις την περιέργεια και θα το δουν περισσότεροι; Το παλιό κόλπο του Καποδίστρια με τις πατάτες κάνετε;

Κι αν δεν αρέσει κάτι (εμένα ούτε κρύο ούτε ζέστη μου έκανε) δεν το ακούς! Τι σε κόφτει τι ακούνε οι άλλοι; Κι εγώ μερικά τραγούδια τα θεωρώ μαλακία. Δεν λέω τίποτα. Απλά ακούω άλλα. Ο Μεσαίωνας τελείωσε. Ας το καταλάβουν επιτέλους οι θεούσες. Γελοιοποιούνται σήμερα κι αυτό είναι πρόοδος. Εξηγώ: Αν είχαμε την παλιά νοοτροπία, θα καίγαμε την τραγουδίστρια ως λάτρη του Σατανά! Εδώ απείλησαν θα κάψουν το ΡΙΚ! Μαζέψτε τους και βάλτε τους στο τρελάδικο! Φυσικά άλλοι σπάνε πλάκα με τα Ταλιμπανιστήρια, άλλοι οργίζονται.

Στο μεταξύ ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι κάποιος Ταλιμπάν, ή κάνει πολύ πλάκα στο παπαδαριό. Ο τύπος πάει στην διαμαρτυρία έξω από το ΡΙΚ για το EL Diablo, (ελάχιστοι ήταν) φορώντας μπλούζα Metallica (που επίσης έχουν κατηγορηθεί για σατανισμό) ενώ κρατά φωτογραφία του Μόρφου Νεόφυτου! «Θεός»!

Στο μεταξύ κάποιος ας τους πει με τρόπο πως υπάρχουν παιχνίδια με το όνομα Diablo, έργα με σατανιστές! Αν το πάρουν χαμπάρι, βλέπω να πετάνε υπολογιστές και τηλεοράσεις από το μπαλκόνι!

Μια φούχτα ηλιθίων φτάνει να μας φτιάξει το κέφι. Συνεχίστε έτσι παπάδες. Καλά πάτε, ίσα κατά γκρεμό. Γελοίοι! Ευτυχώς είναι γελοίοι, γιατί δεν έχουν πια καμία δύναμη, αλλιώς θα ήταν πολύ, μα πολύ επικίνδυνοι. Τόσο καιρό αυτούς ακούγανε και τους φιλούσαν το χέρι. Έπρεπε να έρθει η επιδημία για να ξυπνήσουν κάποιοι. Άιντε πρρρρ!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Μαρτίου 2021 στις 11:12 μ.μ.

Το παπαδαριο δεν εχει δυναμη; Μα τοτε ποιος κανει κουμαντο: στις θειτσες γεροντοκορες, στους απολιτικ και αγραμματους απλους ανθρωπους, στους κορυφαιους "επιστημονες" που ψαχνουν...το αστρο της Βηθλεεμ και το σωματιδιο του θεου, στους πωλητικους(και "αριστεροι"...) που πρωτα παν και φιλαν το χερι του πατριαρχι(δι) και του παπα(ρι) για το δαχτυλιδι, στους φασιστοεθνικιστες που ειναι "ωσει πρωκτος και περισκελης" με οτι πιο μαυρο και αραχνο ρασο εχει να παρουσιασει η ταλιμπανοθρησκεια τους, στους "υψηλα" ισταμενους εκπροσωπους των θεσμων(δικαστες, δικηγοροι, ιππουργοι κλπ). Αλλωστε με προσευχες, ευχελαια, κρασι και φυλακτα δεν σκοπευουν να ξορκισουν τον ιο, που μας τον εστειλε ο καλος θεουλης για να μας ξυπνησει απο τις αμαρτιες μας; Περα απο την πλακα-ελαφροτητα με την οποια αντιμετωπιζετε το θεμα(δεν ειναι και κατι σοβαρο) η κατασταση ειναι επικινδυνη και απαιτει εγρηγορση και επαγρυπνηση. Γνωστο ειναι πως, οσο αυξανει η κριση οι ανθρωποι γινονται πιο συντηρητικοι και ακομη πιο γνωστο πως, δεν μπορεις να πολεμησεις το παραλογο με την λογικη. Βεβαια, ενα ευθυμο και ελαφρυ κειμενο που αναφερεται σε μια τοσο "γελοια" αντιδραση, ισως τελικα να δρα θεραπευτικα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger