Home » , » Τεστ από πίσω

Τεστ από πίσω

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 | 3:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Επεσαν μερικά σπίτια στη Θεσσαλία από το σεισμό, αρκετά άλλα έπαθαν ζημιές, όμως μόνο επιδερμικά ασχολήθηκαν τα ΜΜΕ, αφού με γενέθλια αρχηγού της γκαντεμιάς περίμεναν τουλάχιστο έκρηξη ηφαιστείου.

Ο Κούλης ήταν απασχολημένος στο να μαγειρεύει δημοσκοπήσεις. Για ρωτήστε για τον Καλαμπόκα και τον Κορκονέα αν καλώς βγήκαν έξω, να δούμε κάτι.

 Όντως ποτέ δεν τρομοκρατηθήκαμε από την 17 Νοέμβρη καθώς δεν ήμασταν ούτε πράκτορες, ούτε δήμιοι, ούτε μπάτσοι, ούτε πράκτορες, ούτε λαμόγια. Τρομοκρατούμαστε όμως από τις αστικές συμμορίες που από την πολιτική τους πέθαναν χιλιάδες και καταστράφηκαν εκατομμύρια. 

7.560 νεκροί μόνο από τον κορονοϊό που έκανε θραύση, επειδή έκαναν τα χατίρια πολυεθνικών και καθαρμάτων ιδιωτών. Επειδή γνωστός εγκληματίας άνοιξε τον τουρισμό και τα σχολεία χωρίς μέτρα. Κι επειδή κάποιοι μετράνε μόνο με το Μάτι, 75 Μάτια. Ή 37 Λαιστρυγόνες κι ένας Κύκλωπας. Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει κι αυτή η Οδύσσεια.

Να κάνει σεισμό και να προτιμάς να πέσει το ερείπιο παρά να βγεις έξω και να σου κοπανήσει ο μπάτσος πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση! Κανονικά πρόστιμο έπρεπε να πληρώνουν μόνο όσοι ψηφίσαν ΝΔ, το 23% του συνόλου. Οι υπόλοιποι δεν αυνανιστήκαμε στις κάλπες. Στο 23%, που στην τώρα έγινε 10, βάζουν επιτόκια, φόρους, προσαυξήσεις, οπότε το έκαναν 70%! Εντάξει, και το χρέος το τριπλασίασαν, άρα με τον ίδιο τύπο υπολογίζουν ποσοστά της ΝΔ και πανωτόκια.

Μας κλείνουν μέσα, γιατί έξω διαδηλώνουμε. Οπότε ή εμείς θα κυκλοφορούμε ή αυτοί! Καλέ πως κολλάνε οι υπουργοί; Δεν εμβολιάστηκαν πριν από τους άλλους; Οι Κινέζοι δίνουν την απάντηση: Τεστ από πίσω (σαν τσόντα ακούγεται), γιατί κολλάει κι από το γλείψιμο πισινού. Ας παρακολουθήσουν τώρα με προσοχή οι χαφιέδες κι οι πράκτορες 000 γιατί αυτούς ενδιαφέρει. Κατεβάζουν τη μάσκα, φιλάνε πισινό, κι έπειτα ανεβάζουν πάλι τη μάσκα. Κόλλησαν! Το κάνουν και δημόσια στην Εκκλησία, αλλά εκεί με εικόνες, όχι οπίσθια.

Με το Λιγνάδη όλα καλά; Κι άλλη μήνυση, κι άλλος βιασμός. Δεξιός είναι, βιαστής θα ναι. Ή δολοφόνος, λαμόγιο, ή βλάκας με περικεφαλαία και σάρισα στα οπίσθια. Απαραίτητο αξεσουάρ η σαγιονάρα, που δεν είναι σαγιονάρα, αλλά αρχαίο Ελληνικό σανδάλι. Όπως ο ναζιστικός χαιρετισμός, η σβάστικα… Όλα Αρχαιοελληνικά. Γι αυτό κι ο μπαμπάς Μητσοτάκης είχε μια λατρεία στα Αρχαία. Καλέ δεν ήταν αρχαιοκάπηλος! Συλλογή από σβάστικες έκανε.

Ο «Μακεδονομάχος» με κατεβασμένα τα βρακιά ήταν έτοιμος πάντως για Κινέζικο τεστ Κορωναιού. Κι όπως όλα τα «καλά» θα έρθουν σύντομα και στη μπανανία μας. Τουλάχιστο να πλυθούν να τον έχουν καθαρό. Τον Ιούνιο το βλέπω να μας πιάνουν τον κώλο μαζί με τους πλειστηριασμούς. Μια έξωση συν ένας ξυλοδαρμός δώρο. Ξαναψηφίστε τέτοιους…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger