Home » , » Η Ελληνοφρένεια για την λογοκρισία στο f/b και τον αγώνα του Δ. Κουφοντίνα

Η Ελληνοφρένεια για την λογοκρισία στο f/b και τον αγώνα του Δ. Κουφοντίνα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 | 3:24 μ.μ.


Το έχουμε ξαναγράψει. Η ραδιοφωνική εκπομπή της "Ελλνοφρένειας" είναι μια όαση μέσα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Ο σημερινός σχολιασμός που έκανε για όλα τα γεγονότα της επικαιρότητας ήταν απόλυτα  εύστοχος -παραθέτουμε το σχετικό ηχητικό- και μας εκφράζει απόλυτα. 

Ακούσαμε για το γεγονός της απίστευτης λογοκρισίας που εδώ και μια βδομάδα συμβαίνει από τους χωροφύλακες του Facebook, και τέθηκε το ερώτημα γιατί τόσες μέρες η κυβέρνηση δεν τοποθετείτε  γι' αυτό το όργιο λογοκρισίας γι' αυτό το αμόκ καρατομήσεων απόψεων που υποστηρίζουν το δίκαιο αίτημα του απεργού πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοτίνα. Σχετική καταγγελία έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για τον «πόλεμο» ενάντια των φωτορεπόρτερ που έχει ξεκινήσει το Facebook, κατεβάζοντας φωτογραφίες και «μπλοκάροντας» λογαριασμούς που αναφέρονται στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.


Γίναμε Τουρκία "δημοκρατία υπό προϋποθέσεις δηλαδή" ακούμε να μας λέει ο συντελεστής της "Ελληνοφρένειας" αναφέροντας ότι οι κυβέρνηση κουρελιάζει και τους δικούς της νόμους, όπως και το αστικό Σύνταγμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο σχολιασμός που γίνεται για τον τρόπο που παρουσιάζουν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕμ τον αγώνα που δίνει ο πολιτικός κρατούμενος. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger