Home » , » To πάρτι με τις μίζες από τους πολεμικούς εξοπλισμούς δεν σταμάτησε ποτέ - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρήκε 2,5 δισ. ευρώ για τα Rafale ενώ την ίδια στιγμή το σύστημα υγείας καταρρέει

To πάρτι με τις μίζες από τους πολεμικούς εξοπλισμούς δεν σταμάτησε ποτέ - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρήκε 2,5 δισ. ευρώ για τα Rafale ενώ την ίδια στιγμή το σύστημα υγείας καταρρέει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 | 11:17 μ.μ.


Αρχικά να κάνουμε μια άσκηση μνήμης. Πριν κάποια χρόνια το αστικό κυβερνητικό προσωπικό είχε βρεθεί στην δίνη ενός μεγάλου σκανδάλου με τις τεράστιες μίζες που κατέληγαν στα θησαυροφυλάκια πρωτοκλασάτων κυβερνητικών στελεχών από την αγορά πολεμικών εξοπλισμών.

Μάλιστα, τότε δημοσιεύματα μιλούσαν για συγκλονιστικές αποκαλύψεις που θα προκαλούσαν τεκτονικό σεισμός στο πολιτικό σκηνικό.
Παρουσίαζαν τον πρώην γενικό διευθυντή εξοπλιστικών προγραμμάτων Ευάγγελο Βασιλάκο, να "ανοίγει το στόμα" του και να "έκαιγε" πρωτοκλασάτα πολιτικά στελέχη

Το αποτέλεσμα το ξέρετε. Η υπόθεση θάφτηκε και την ψιλοπλήρωσαν μόνο κάποια καμένα χαρτιά σαν τον  Τσοχατζόπουλο, τον Κάντα και τον Γιάννο Παπαντωνίου. (Πάντα το σύστημα αναγκάζεται να κάνει κάποιες "θυσίες" για να καλλιεργεί την μαζική αυταπάτη ότι διαθέτει μηχανισμούς αυτοκάθαρσης).

Κάναμε αυτή την αναφορά με αφορμή ένα εύστοχο δημοσίευμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα  jodi.graphics. Αρκείται να μας αναφέρει τις προτεραιότητες της κυβέρνησης εκεί που υπάρχουν και οι χοντρές μίζες, την στιγμή που εν μέσω πανδημίας συνειδητά αφήνει το δημόσιο σύστημα υγείας να καταρρεύσει:

Παραθέτουμε το δημοσίευμα που αναφέραμε:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρήκε 2,5 δισ. ευρώ για τα Rafale ενώ την ίδια στιγμή το σύστημα υγείας καταρρέει

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρήκε, εν μέσω πανδημίας, 2.5 δισ. ευρώ για την προμήθεια των 18 γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών Rafale, με κόστος πτήσης περίπου 15.000 ευρώ την ώρα.

Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο για τις δύο ώρες πτήσεις (!) κατά την διάρκεια της παρέλασης για την ελίτ, των τεσσάρων Rafale, δαπανήθηκαν περίπου όσα χρειάζονται για την κατασκευή μιας ΜΕΘ!

Την ίδια στιγμή, το σύστημα υγείας καταρρέει και οι πολίτες έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Β.Κ: Σαν κρύο ανέκδοτο του Σίλα δεν φαίνονται δημοσιεύματα, που ενώ μας λένε ότι εισαγγελικές έρευνες κατέληξαν στο ύψος του ποσού από τις μίζες των πολιτικών εξοπλισμών, δεν μπορούν να καταλήξουν σε ποια ταμεία πολιτικών κατέληξαν; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger