Home » , » Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στον ΕΦΚΑ Πειραιά στις 20 Απρίλη 2021

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στον ΕΦΚΑ Πειραιά στις 20 Απρίλη 2021

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 | 7:44 μ.μ.

Από την ΠΕΝΕΝ λάβαμε και παραθέτουμε:

Με απόφαση των Διοικήσεων της ΠΕΝΕΝ και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων ΝΑΤ οργανώνεται από κοινού συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΕΦΚΑ Πειραιά (Ελευθερίου Βενιζέλου 3 και Εθνικής Αντιστάσεως 35-37) την Τρίτη 20 Απρίλη 2021 και ώρα 7.30 π.μ.

Βασικές διεκδικήσεις της κινητοποίησης είναι η απόδοση των ασφαλιστικών παροχών προς τους συνταξιούχους Ναυτεργάτες οι οποίες σημειώνουν τραγική καθυστέρηση.

Ειδικότερα οι καθυστερήσεις αυτές αφορούν την απόδοση της προσωρινής και κύριας σύνταξης, του επικουρικού, του εφάπαξ και των αναβαθμισμένων συντάξεων κατόπιν εξαγοράς.

Μετά την κατάργηση της αυτονομίας των Ταμείων μας έχει καταστεί πραγματικός γολγοθάς η διεκπεραίωση των συντάξεων σε σημείο που σε ορισμένες περιπτώσεις απόμαχοι της θάλασσας φεύγουνε από την ζωή χωρίς να τους έχουν αποδοθεί τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.

Οι ευθύνες διαχρονικά όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής της Ν.Δ είναι τεράστιες αφού αυτές κατασκεύασαν ένα υδροκεφαλικό - γραφειοκρατικό ασφαλιστικό υπερταμείο το οποίο δεν έχει την υποδομή, ούτε το κατάλληλο προσωπικό, ούτε την απαραίτητη ηλεκτρονική διασύνδεση να φέρει άμεσα σε πέρας τις συνταξιοδοτικές εκκρεμότητες των ασφαλισμένων. 

Καλούμε τους εν ενεργεία και συνταξιούχους Ναυτεργάτες ανεξάρτητα από ειδικότητα και κλάδο να πλαισιώσουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας και να δώσουν μαζικά σε αυτήν το αγωνιστικό τους παρόν.

Πειραιάς 7-4-2021

Οι Διοικήσεις

Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού 

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΝΑΤ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger