Home » , , » Εμείς έχουμε την Ολγα κι αυτοί την αναλγησία και την ταξική τους προσήλωση

Εμείς έχουμε την Ολγα κι αυτοί την αναλγησία και την ταξική τους προσήλωση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 | 6:27 μ.μ.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι της τάξης μας. Αυτή είναι η Ολγα Κοσμοπούλου, Μια συντρόφισσα που για δεκαετίες τώρα βρίσκεται μπροστάρης σε κάθε μετερίζι εργατικού αγώνα, ένα πρόσωπο που σαν επιστήμονας απολαμβάνει γενικής εκτίμηση για την κοινωνική προσφορά της. 

Υπόκλιση και σεβασμό στην αγωνίστρια γιατρό, που μέσα στις  ελάχιστες λέξεις της ανάρτησής της στο f/b κάνει απόλυτα ολοφάνερη την διαχωριστική γραμμή που χωρίζει αυτούς από μας. Εμάς που υποφέρουμε από κατάθλιψή παρακολουθώντας την θανατηφόρα επιδημία που σαρώνει την ελληνική κοινωνία, εμάς που βρισκόμαστε στους δρόμους του αγώνα παλεύοντας να αναγκάσουμε τους εξουσιαστές μας ώστε να λάβουν μέτρα περιορισμού του θανατηφόρου εφιάλτη και τους γραβαντωμένους  κυβερνητικούς εγκληματίες, που σε ρόλο, ουσιαστικά θεατή, επιδιδόμενοι μόνο σε επικοινωνιακά τερτίπια, παρακολουθούν την καινούργια συμφορά που μας βρήκε.

 Το κειμενάκι της συντρόφισσας Ολγας:

Ζητάω συγγνώμη από τους και τις συναδέλφους και όλους/ες εσάς που δεν μπόρεσα να είμαι σήμερα στη συγκέντρωση της ΟΕΝΓΕ έξω από το Υπουργείο Υγείας. Μια απόλυτα δικαιολογημένη κατάθλιψη. Όταν ο θάνατος με κατακλύζει, αγκαλιά με την ανευθυνότητα-ανικανότητα-κυνισμό των υπευθύνων. Θα ξανασηκωθώ αύριο. Θα ξανασηκωθούμε όλες και όλοι μαζί. Για τη νίκη που είναι μονόδρομος!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger