Home » , » Οι μίζες και οι απευθείας αναθέσεις έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

Οι μίζες και οι απευθείας αναθέσεις έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Απριλίου 2021 | 1:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι εγκληματίες της ΝΔ άλλαξαν τα φώτα στην Ελλάδα. Σε όλους τους τομείς τα έχουν κάνει ρημαδιό. Στον τομέα αντιμετώπισης της πανδημίας θα ξεπεράσουμε τους 10.000 νεκρούς. Είναι τέτοιο το έγκλημα τους που οι ίδιοι οι φροντίζουν για το ακαταδίωκτο. Παρόλα αυτά τα παράσιτα πανηγυρίζουν! Λένε πως είμαστε στο «τέλος». Ποιων το τέλος; Της χούντας τους. Οι εμβολιασμοί γίνονται με ρυθμό άρρωστης χελώνας. 7,2% είναι το ποσοστό των πραγματικά εμβολιασμένων και θυμάμαι εποχές που εκατομμύρια εμβολιάζονταν ταχύτατα κατά της φυματίωσης.

Αν κάτι είναι χειρότερα από το τομέα της Υγείας, είναι η Οικονομία. Αρμαγεδδών, Κόλαση! Το πλιάτσικο δεν έχει προηγούμενο. Ενώ οι μικρομεσαίοι καταστράφηκαν ολοκληρωτικά, οι άνεργοι αυξήθηκαν, οι εργαζόμενοι μετατράπηκαν σε σκλάβοι, ο Μητσοτάκης χαρίζει εκατομμύρια στα κανάλια και τις μεγάλες επιχειρήσεις. Τα τρολλ έχουν το θράσος να πανηγυρίζουν δείχνοντας πως το άλλο «επάγγελμα» τους είναι τσανακογλείφτες και ρουφιάνοι του Κεφαλαίου. Τα πρόστιμα πέφτουν βροχή το ίδιο και οι υποσχέσεις. Όμως η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Ο δικτάτορας Μητσοτάκης όπου εμφανίζεται αποδοκιμάζεται έντονα.

Και βέβαια η σαπίλα τα αμέτρητα σκάνδαλα που θάβονται από τους τηλεοπτικούς οχετούς λάσπης και λυμάτων. Δημοσιογράφοι που τολμούν να πουν αλήθεια, απειλούνται διώκονται, ακόμα και δολοφονούνται!
Οι μίζες και οι απευθείας αναθέσεις έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Με χρέος κι έλλειμμα ρεκόρ ο δούλος του Μαρινάκη και των άλλων μεγαλοκαρχαριών χαρίζει δισεκατομμύρια σε χρεωμένες τράπεζες όπως η Πειραιώς που η ζημιά φτάνει τα 3 δις! Ο Μητσοτάκης βαφτίζει «μεσαία τάξη» τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες και τους δίνει ακόμα περισσότερα λες και δεν έχουν ήδη δισεκατομμύρια. Στη ζούλα περνάνε ακόμα μια απαλλαγή των καναλιών, οπότε οι νέες μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις θα αυξήσουν τη διαφορά, για να δείξουν την εκτίμηση των καθαρμάτων στον νονό. Κι ας καταποντίζεται στην πραγματικότητα η γαλάζια συμμορία.

Ο Φουρθιώτης κάνει κουμάντο στην ΕΛΑΣ, ενώ καθημερινά σχεδόν βγαίνουν νέα στοιχεία για το Λιγνάδη και τους άλλους γαλάζιους βιαστές, τα οποία όμως θάβονται από τα πετσωμένα ΜΜΕ. Γεωργιάδης και παρτουζάκιας υπουργός αλωνίζουν μαζί με τα μούλικα του προδότη Παπαδόπουλου που πήραν μεταγραφή από την εγκληματική ναζιστική συμμορία.

Αλλά και στην εξωτερική πολιτική φτάσαμε στο έσχατο όριο της υποτέλειας. Παρά τις δηλώσεις για επικοινωνιακούς λόγους έχει αποφασιστεί μοίρασμα του Αιγαίου. Οι δε Αμερικάνοι τραβάνε το αυτί των Τούρκων μόνο και μόνο επειδή δεν πήραν τα δικά τους «παλτά» και προτίμησαν τους Ρωσικούς πύραυλους. Η αναγνώριση μιας γενοκτονίας από εθνικιστές εξαρτάται από το αν οι σφαγείς είναι καλοί πελάτες, δείχνοντας τον έσχατο εξευτελισμό και την τεράστια υποκρισία των κρατών. Εμάς δε μας λένε τίποτα εκτός από το «να αποφύγετε την Ελλάδα γιατί είναι τίγκα στον Covid», αφού αγοράζουμε ό,τι σκουπίδι θέλουν να πετάξουν και το πληρώνουμε χρυσάφι!

Η χούντα του Μητσοτάκη θα πέσει. Κι όταν συμβεί αυτό τίποτα δε θα σώσει τους εγκληματίες της ΝΔ τους φασίστες που μας βασανίζουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger