Home » , » Μια υπόθεση.

Μια υπόθεση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 | 8:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θα γράψω τώρα ένα υποθετικό σενάριο για κάποια Μπανανία που έχει χούντα.

Φανταστείτε κάποιοι ποινικοί να σκότωναν ένα δημοσιογράφο που ενοχλούσε τη διεφθαρμένη κυβέρνηση. Με το ίδιο όπλο να σκότωναν ή να τραυμάτιζαν μπάτσο, κι επίσης να έριχναν μπαλοθιές σε σπίτι γνωστού νταβατζή. Ο νταβάς, που τους προσέλαβε ο ίδιος, να έβγαινε μετά και να έλεγε «με χτύπησε αριστερή τρομοκρατική οργάνωση, αυτοί που σκότωσαν τον Κώστα (ένα όνομα στην τύχη λέμε), ζητώ την προστασία των μπάτσων».

Σε τι θέση θα βρισκόταν οι Σύντροφοι Αναρχικοί, οι Κομμουνιστές κλπ αφού θα ξεσπούσε διωγμός εναντίον τους με αφορμή τα παραπάνω. Θα ζητούσαν να καταδικάσουν όλοι τη βία, θα κατηγορούνταν η Αριστερά συλλήβδην πως τάχα στηρίζει δολοφόνους κλπ. Ωφελημένη σε κάθε περίπτωση θα ήταν η φασιστική κυβέρνηση.

Βέβαια μπορούμε να είμαστε ήσυχοι. Τέτοια πράγματα δεν γίνονται. Ιδιαίτερα σε δημοκρατίες. Ε; Γίνονται;

Πολύ φαντασία έχω. Σε λίγο θα πω πως απατεώνες φυλάγονται από την αστυνομία, χα – χα γελάσαμε! Πως κάποιος νταβατζής μπορεί να εκβιάσει μια κυβέρνηση ακόμα και να ρίξει έναν υπουργό! Σε καλό μου, που πάω και τα βρίσκω; Θα έλεγα πως είναι παρενέργειες από το εμβόλιο. Αυτό που δεν έκανα, αλλά θα κάνω όταν έρθει η σειρά μου. Τώρα, σύντομα, μέχρι το τέλος της τετραετίας θα έχουμε εμβολιστεί όλοι.

Και που είστε ακόμα! Που δεν γίνονται τέτοια. Αν έλεγε κανείς πριν τις εκλογές πως με αφορμή μια επιδημία και θα μας φυλακίσουν και θα κολλήσουμε, θα το πίστευε κανείς;

Αν έλεγε το 2004 πχ πως θα έρθουν Μνημόνια κι εξηγούσε τι ακριβώς σημαίνει αυτό θα τον πιστεύαμε ή θα λέγαμε "είναι παλαβός, δεν γίνονται αυτά".

Γίνονται και γίνονται και χειρότερα. Όσο τους αφήσουμε τόσο θα βλέπουμε πως υπάρχει παρακάτω, όσο κι αυτό είναι απίστευτο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger