Home » , , » Τι μας λέτε; Θα πούμε τι λένε, γιατί το λένε και γιατί τώρα.

Τι μας λέτε; Θα πούμε τι λένε, γιατί το λένε και γιατί τώρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Απριλίου 2021 | 4:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καθημερινή προπαγάνδα «Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι η μετάδοση της covid-19 γίνεται από τον αέρα. Μεταδίδεται κυρίως από τα μικροσωματίδια που παραμένουν στον αέρα για κάποιο διάστημα και όχι από τα σταγονίδια που εκλύονται από τον βήχα ή το φτάρνισμα, τα οποία πέφτουν γρήγορα στο έδαφος… Για τον λόγο αυτό οι εξωτερικοί χώροι θωρούνται πιο ασφαλείς από τους εσωτερικούς, εκτιμά ο Χοσέ- Λουίς Χιμένες ειδικός στα αερολύματα, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Colorado Boulder...

Τον περασμένο Οκτώβριο Κινέζοι ερευνητές δημοσίευσαν έρευνα στο επιστημονικό περιοδικό Indoor Air στην οποία αναφέρουν πληροφορίες για 7.324 κρούσματα, ανάμεσά τους και τον χώρο στον οποίο έγινε η μόλυνση. Από τα περισσότερα από 7.000 κρούσματα μόνο ένα αφορούσε μόλυνση σε εξωτερικό χώρο: ένας 27χρονος χωρικός μολύνθηκε τον Ιανουάριο του 2020 αφού συνομίλησε με μολυσμένο άτομο κοντά στην Σανγκτσιού, στην επαρχία Χενάν…

Πρόσφατα, η εφημερίδα Irish Times ζήτησε από τις ιρλανδικές υγειονομικές αρχές να μάθει πόσα από τα 232.164 κρούσματα που είχαν καταγραφεί στη χώρα ως τις 24 Μαρτίου 2021 αφορούσαν μολύνσεις σε εξωτερικό χώρο. Η απάντηση ήταν 262, δηλαδή λιγότερο από το 0,1% του συνόλου».

Λένε λοιπόν τώρα πως η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους δεν χρειάζεται! Γιατί και κυρίως γιατί τώρα; Για τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα, που φυσικά έρχονται να διασκεδάσουν και οι μάσκες προφανώς θα τους αγχώσουν! Βγάλτε τες ρε! Και τα βρακιά σας επίσης, να σας βρουν έτοιμοι οι τουρίστες.

Οπότε το κλείσαμε; Στις πορείες δεν κολλάει - στα σχολεία κολυμπάει. Αυτό που λέγαμε κι εμείς, αλλά δεν το παρακάμε, οπότε προτείνουμε τη χρήση μάσκας σε όσους δεν έχουν ανοσία (δηλαδή δεν αρρώστησαν και έγιναν καλά, ή δεν έχουν εμβολιαστεί). Παν μέτρο άριστον και καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί και να μην ακούμε την προπαγάνδα που άλλωστε λέει «κλειδαμπαρωθείτε μέσα» και άλλοτε, «βγείτε όλοι έξω σωθήκαμε», αναλόγως τι συμφέρει την κυβέρνηση. Μην ξεχνάτε δεν μιλάνε επιστήμονες, αλλά λαμόγια.

Υπάρχει τώρα το θέμα των προστίμων. Αφού κακώς μας φυλάκισαν και δεν χρειάζονταν οι μάσκες έξω, όπως ισχυρίζονται, πρέπει να διαγραφούν όλα τα πρόστιμα. Α! και οι πυλωτές είναι το καλύτερο μέρος για sex, αφού ο χώρος αερίζεται. Χώρια το μάτι που σας παίρνουν οι στερημένες γριές. «Άξιοι – άξιοι»!

Φυσικά έξω, αν μάλιστα τηρηθούν αποστάσεις, δεν μεταδίδεται ο ιός. Ακόμα και χωρίς μάσκες μεταδίδεται πολύ πιο δύσκολα από εσωτερικούς χώρους που δεν αερίζονται επαρκώς. Οπότε ας κόψουν αυτή τη ρουφιανιά, την αλητεία, που κάνουν τα κανάλια, να βρίζουν τους νέους, επειδή βγήκαν μια βόλτα στην πλατεία. Έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θα το βουλώσουν, γιατί οι τουρίστες θα πάνε όπου γουστάρουν, είτε έχουν κορονοϊό, είτε όχι. Ας σταματήσουν από τώρα.

Το πρόβλημα είναι πως έχουμε το 1/10 των ΜΕΘ που κανονικά έπρεπε να έχουμε όπως και το ότι δεν έχουμε γιατρούς ή δασκάλους. Πρόβλημα επίσης είναι πως μας περισσεύουν μπάτσοι, παπάδες και μαλακισμένα φερέφωνα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Απριλίου 2021 στις 4:51 μ.μ.

Δηλαδή τι μας λες ότι αν κάθε μέρα μαζεύονται εκατοντάδες άτομα ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς μάσκες, αποστάσεις κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα; Μας κοροϊδεύεις τώρα; Μάλλον δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε το καλοκαίρι με πανηγύρια, πάρτυ σε πανεπιστήμια όπως το ΑΠΘ, συνωστισμό σε πλατείες, δρόμους κλπ. Δεν είδες πως την πάτησαν οι Βρετανοί στο πρώτο κύμα; Οι Σέρβοι το καλοκαίρι;

Όταν έχεις κάθε μέρα εστίες συνωστισμού χωρίς ΚΑΜΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αυξάνεται ΡΑΓΔΑΙΑ η διασπορά του ιού ειδικά αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί με τα ανοιχτά σχολεία, την αγορά και την οικονομία που συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Πάμε για τέταρτο κύμα και εσείς δεν βλέπετε κανένα πρόβλημα με όλη αυτήν την ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ συμπεριφορά ορισμένων. Και δεν μου λες Μήτσο αυτό το να μετατρέπουμε ένα δημόσιο χώρο σε χωματερή είναι πράξη συνείδησης; Γιατί εγώ το λέω ΑΛΗΤΕΙΑ.

Πόσο επικίνδυνοι είστε πια;

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger