Home » , » Υπάρχει κάποιος δεξιός που δεν είναι θρησκευόμενος και μέλος εγκληματικής οργάνωσης;

Υπάρχει κάποιος δεξιός που δεν είναι θρησκευόμενος και μέλος εγκληματικής οργάνωσης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 | 6:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έχουμε και λέμε: Μένιος Φουρθιώτης, ή «παρουσιαστής», ή «μάνατζερ», ή «παππούς της».

Καταδίκη για απάτη που διέπραξε το 2010: Απόσπαση υπολογιστών από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.

Ποινή φυλάκισης: 8 μήνες με αναστολή.

Κατηγορήθηκε από την Τζούλια Αλεξανδράτου το 2012 πως έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της.

Κατηγορείται επίσης για απάτη σε βάρος πελατών του.

Μην ξεχνάμε και τη χρηματοδότηση από την λίστα Πέστα του site του «Πρώτη Είδηση» παρά το γεγονός πως δεν υπήρχαν αναρτήσεις στην ιστοσελίδα.

Σήμερα κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε 2 επιθέσεις που σημειώθηκαν στο σπίτι του, μια με καλάσνικοφ, και μια με εκρηκτικά, τις οποίες τις είχε σκηνοθετήσει ο ίδιος, μετά την απομάκρυνση της αστυνομικής φρουράς του ενώ είχε προσλάβει τους δύο συλληφθέντες κακοποιούς για να τις υλοποιήσουν.

Ακόμη κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ οι συνεργοί του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η έρευνα συνεχίζεται σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη «ότι στις 6 Απριλίου (τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία Γ. Καραϊβάζ) κάποιο πρόσωπο τον είχε ενημερώσει, παρουσία του δημοσιογράφου Βαγγέλη Τριάντη, πως ο Φουρθιώτης αναζητούσε στο χώρο της νύχτας εκτελεστές για να πυροβολήσουν το σπίτι του προκειμένου να δικαιολογήσει την αφαίρεση της αστυνομικής του φρουράς και επίσης και να «χτυπήσουν» δύο δημοσιογράφους, εκ των οποίων ο ένας ο Κ. Βαξεβάνης»  

«Τον Δεκέμβριο του 2020, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ανακάλυψε ότι ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, μεταξύ άλλων, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «Συνεργασία». Ο υπουργός προχώρησε στη θέσπιση νόμου ο οποίος όριζε το μέγιστο μισθό που αποζημιώνεται στα 6.500€. Τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει».

«Στις 2 Απριλίου του 2021, δημοσιεύτηκαν έγγραφα στον ηλεκτρονικό τύπο, σύμφωνα με τα οποία, ο Μένιος Φουρθιώτης έχει πλαστογραφήσει δελτίο δημοσιογραφικής ταυτότητας μέλους της ΕΣΗΕΑ που χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων και για την έκδοση διαπιστεύσεων από κυβερνητικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σε γνώση των παραπάνω ήταν το διοικητικό συμβούλιο και η πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών, Μαρία Αντωνιάδου, με την οποία είχαν ανταλλάξει επιστολές από τις 9 Φεβρουαρίου».

Ε μετά καλά έκανε και τον φύλαγε η αστυνομία! Τους παρεξηγήσαμε βρε! Μάζευαν στοιχεία για να τον πιάσουν!

Μην ξαναμιλήσουμε για Κολομβία, δε μας παίρνει. Δε μας παίρνει καθόλου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger