Home » , » Σάββας Πούμπουρας: Ενας θρασύδειλος, πανηλίθιος μπετονόβλακας

Σάββας Πούμπουρας: Ενας θρασύδειλος, πανηλίθιος μπετονόβλακας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 | 2:40 π.μ.

Του Κώστα Μ.

Βγήκε ένας πανηλίθιος μπετονόβλακας, ονόματι Σάββας Πούμπουρας, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram και τρομοκρατημένος -άλλη λέξη ήθελα να χρησιμοποιήσω αλλά θα μου την κόβανε οι σ. της σύνταξης- να "ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς που έθιξε άθελα του", για την επική μαλακία που είχε κοινοποιήσει δημόσια και με την οποία συνιστούσε στους ανέργους/ες να δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται απ' τα αφεντικά τους για να 'αποκτήσουν γνωριμίες και εμπειρίες".

Οχι, δεν πιστεύω ότι ο άγνωστος σε μένα μέχρις χτες Πούμπουρας πληρώθηκε για να πει αυτή την απίστευτη παπαριά του. Στους νεοφιλελέδες αυτές οι μαλακίες είναι συνήθως αυτοδημιούργητες

Αυτό που υποθέτω, είναι ότι επειδή κάτι τέτοια σκουπίδια, με ανθρώπινη υπόσταση, είναι θρασύδειλα -άλλη λέξη ήθελα να χρησιμοποιήσω αλλά δεν θα πέρναγε από την λογοκρισία- το τσουτσέκι αυτό είχε απρόβλεπτες εντερικές διαταραχές και κατέβασε το βίντεο με παπάτζες τους.

Είναι αναγνωρίσιμος αυτός ο Χατζηαβάτης και δεν θα μπορούσε να αντέξει το πόσο κοκκινοσβέρκης θα καταντούσε στην επόμενη δημόσια του εμφάνιση. Ασε που, απ' ότι διαβάζω στο διαδίκτυο, διατηρεί και μια επιχείρηση, στην οποία αν τύχει και κάνουν απροσκάλεστοι την εμφάνισή τους κάποιοι αναρχικοί με τους όρους που θέτει ο Πούμπουρας, έτσι απλώς για να αποκτήσουν αφιλοκερδώς "εμπειρίες και γνωριμίες" δεν θα ήταν ότι το καλύτερο για τον φιλελέ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger