Home » , » Όλα για τη μάσα γίνονται

Όλα για τη μάσα γίνονται

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021 | 12:24 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μηδέν τεστ μηδέν κρούσματα. Χτες δεν είχαμε κρούσματα. Δεν κάναμε τεστ, κι αυτό ήταν! Το έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό. Ακόμα και τα κρούσματα αυξομειώνονται ανάλογα με το τι θέλει η γαλάζια χουντική συμμορία. Έτσι θα κάνουν τον Ιούνιο που θα αρχίσουν οι πλειστηριασμοί. «Μα δεν αρρώστησε κανείς σήμερα»; Και να έπαθε κάτι κάποιος, ασχολείται κανείς; Πάσχα λέμε. Όσο για κανάλια, λένε αυτό που θέλει η Νέα Δικτατορία.

Ήρθε κι η Ινδική μετάλλαξη. Από πού; Από Ινδία; Όχι, από Αραβικό κόλπο! Εκεί που μπορούν να πάνε οι λεφτάδες, όταν εσύ απαγορεύεται να βγεις από το σπίτι σου. Στα Εμιράτα θα κάνουν πάρτι με ούζα με τους Ινδούς, πλούσιους που την κοπάνησαν από τη χώρα τους, όπως ακριβώς οι Κινέζοι πολυεκατομμυριούχοι πριν ενάμισι χρόνο για Ευρώπη. Για να ξέρουμε ποιοι μας κόλλησαν.

Το φτωχό φοβάσαι, από τον πλούσιο όμως το βρίσκεις, καλό μου ερίφιο. Πάσχα, χαίρονται οι τσοπάνηδες, χαίρονται και τα γίδια; Δε νομίζω. Διάβασα για το αρνάκι που λέγονταν Τζένη (καταπληκτικό και με βαθύ νόημα) και θυμήθηκα ένα κόκορα που τον είχα από όταν αβγουλάκι. Τελικά έγινε με πιλάφι…

Στενοχωρήθηκα, αλλά αυτά έχει η ζωή: Κάποιος θα προσπαθήσει να σε φάει, κοίτα μην τα καταφέρει. Κι αν ακόμα σε ψήσει, κοίτα να του καθίσεις στο λαιμό! Εμείς τρώμε τα αρνάκια με άγριο τρόπο κιόλας, οι πλούσιοι τρώνε εμάς. Κι επειδή λέτε για το βάρβαρο έθιμο της σούβλας, σας ρωτώ. Το να το τεμαχίσεις και να ψήσεις το ζώο είναι λιγότερο βάρβαρο;

Για ρωτήστε τον εαυτό σας. Σας πιάνουν οι πλούσιοι κανίβαλοι και σας λένε. «Θα σε φάμε, αλλά θα διαλέξεις εσύ τον τρόπο μαγειρέματος». Αυτό λέγεται εκλογές! Στις κάλπες αυτό ακριβώς κάνουμε διαλέγουμε μάλιστα και σεφ.

Ο Μητσοτάκης κάνει τα άντερά μας κοκορέτσι και μας σουβλίζει, γιατί είναι παραδοσιακός. Ο Αλέξης μας κάνει σούπα, ενώ οι άλλες συμμορίες ανθρωποφάγων ανάλογα. Ψητούς με πατάτες σε ναζιστικό φούρνο, κιμά αναμεμιγμένο με διάφορους κεντροαριστερούς μαϊντανούς κι άλλους κιναλήτες κλπ. Οι πλούσιοι πάντα τρώνε, εμείς τους ταΐζουμε με διάφορους τρόπους. Άμα δε θέλετε να γίνετε γεύμα, κάντε ότι δεν μπορούν να κάνουν τα αμνοερίφια: Επανάσταση! Φάτε τους πλούσιους πριν σας φάνε.

Ο Χριστός είναι δικός μας λένε οι Σύντροφοι. Φυσικά είναι! Αν δεν ήταν δικός μας θα Τον Σταύρωναν οι ιερείς; Οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι; Αν ήταν δειλός ή κάθαρμα, στα όπα – όπα θα τον είχαν με τόσα like που είχε. Αυτοί κάποιον σαν το Μένιο ήθελαν να τους κάνει τις βρομοδουλειές στα σκοτεινά.

Κι ευτυχώς αποκαλύφθηκε το συμβόλαιο θανάτου από το Βαξεβάνη (διαφωνούμε αλλά τα λέμε τα σωστά), αλλιώς για σκεφτείτε: Θάνατος δημοσιογράφου και ο νταβάς να μιλάει για νέα 17 Νοέμβρη! Αν έκαναν τέτοια χούντα για ένα μικρόβιο, με αφορμή θανάτους από σφαίρες θα έκαναν πογκρόμ Αριστερών και Αναρχικών. Γι αυτό σας λέω: Είναι ποιος θα φάει τον άλλο. Όλα για τη μάσα γίνονται.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger