Home » , » Η εκδίκηση του κούτσουρου

Η εκδίκηση του κούτσουρου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 | 7:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κεραμέως η χουντική: Ένα κούτσουρο, ένα ντουβάρι. Που έχει κόμπλεξ κατά των καθηγητών, γιατί σα στουρνάρι που ήταν, δεν της έβαζαν βαθμούς. Έκανε λοιπόν αμέσως μήνυση για να μη γίνει ούτε μια μέρα απεργία.

Οπότε δικαιώνονται όσοι λέμε πως η απεργία είναι όπλο των εργαζομένων και φυσικά με μια πετυχημένη απεργία αλλάζουν πολλά. Αν δεν είχε σημασία η απεργία, δεν θα λύσσαγαν οι νεοφιλελέ ύαινες. Φυσικά κάποιοι υπάκουσαν στις εντολές του γαλάζιου τούβλου. Δεν είχαμε αμφιβολία. Η απάντηση όμως των υπολοίπων, των εργαζομένων, θα δοθεί στο δρόμο.

Η γαλάζια συμμορία επαναφέρει τη δουλειά πάνω στις Πανελλαδικέ εξετάσεις. Παρεμπίπτοντος η ΝΔ στους νέους είναι πλέον ανύπαρκτη, έχει μονοψήφιο νούμερο, γι αυτό φροντίζει να μην γίνουν ξανά φοιτητικές εκλογές. Τα γαλάζια αποβράσματα, που δήθεν κόπτονται για τα παιδιά, είναι αυτοί που κατηγόρησαν τους νέους για τα εγκληματικά λάθη της χουντικής κυβέρνησης.

Είναι το κόμμα της ανεργίας, της κατάργησης βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του κλεισίματος των σχολών, των μπάτσων στα Πανεπιστήμια, του ξυλοδαρμού φοιτητών – μαθητών, του «εξοστρακισμού» σφαιρών, της ζαρντινιέρας, των απολύσεων, του εξοντωτικού ωραρίου, της καταστροφής του μέλλοντος της ζωής των νέων ανθρώπων.

Με το νόμο επαναφοράς της δουλείας οι νέοι μετατρέπονται σε σκλάβοι χωρίς μισθό, αργίες, ωράριο, δικαιώματα κλπ. Η Αντίσταση στη νεοφιλελέ δικτατορία – ανθρωποφαγία είναι μονόδρομος. Θα μιλήσουμε στην απεργία, κι η φωνή μας θα είναι τόσο δυνατή, που θα γκρεμίσει τα ψέματα και τις αθλιότητες της Νέας Δικτατορίας.

Μην ξεχνάμε ακόμα το έγκλημα εις βάρος χιλιάδων νέων με τα πειραματικά εμβόλια. Όπως φαίνεται, η κυβέρνηση γνώριζε για τις παρενέργειες, αλλά προτίμησε να ξεστοκάρει τα φτηνά εμβόλια! Έρχονται μαζικές μηνύσεις, αν και δεν περιμένουμε πολλά, ούτε έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην αστική δικαιοσύνη.

Οι άλλες χώρες εδώ και καιρό είχαν απαγορεύσει τα εμβόλια της συγκεκριμένης εταιρίας, πράγμα που είχαμε πει από την πρώτη στιγμή. Οι απατεώνες όμως της ΝΔ, οι μανιακοί δολοφόνοι, επέμεναν στο συγκεκριμένο εμβόλιο, μάλιστα το διαφήμιζαν! Χωρίς φυσικά να είναι γιατροί. Αυτό σηκώνει ισόβια και δεν τους σώζει κανένα ακαταδίωκτο. Πριν κάνετε οτιδήποτε, κάντε εξετάσεις και συνεννοηθείτε με τον ιατρό σας. Ευτυχώς δεν προχώρησαν, λόγω φόβου αντιδράσεων, σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς παιδιών με Astra να πάνε, να έχουμε δεκάδες θύματα.

Τώρα προέχει ο νόμος επαναφοράς της δουλειάς. Πρέπει να καταργηθεί, η δουλέμποροι να συντριβούν. Η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη, από τη μαζική Αντίσταση του κόσμου. Η κατάρρευση των διεφθαρμένων άρχισε. Ο κόσμος τους βρίζει με κάθε ευκαιρία. Μας φυλάκισαν στα ίδια μας τα σπίτια, ενώ η πολιτική τους είχε αποτέλεσμα 12.500 νεκρούς. Θα λογοδοτήσουν και γι αυτό. Ο κόσμος ετοιμάζει θηλιές. Ερχόμαστε!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger