Home » , » Φασκελωμένοι κι αφορισμένοι.

Φασκελωμένοι κι αφορισμένοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 | 3:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι δυνατόν; Αποδοκιμασίες στον καταλληλότερο; Δε βλέπετε τις δημοσκοπήσεις; Που είναι η πλειοψηφία, που δήθεν συμφωνεί, να χειροκροτήσει τον ηγέτη;

Πήγαν οι αφορισμένοι Κούλης και Καμερέως σ’ ένα σχολείο στον Άγιο Δημήτριο να κάνουν φιέστα. «150 ευρώ δώσαμε, θα πάνε οι νέοι να εμβολιαστούν και δε θα μας κράξουν». Οι νέοι όμως μαζί με γονείς – καθηγητές προτίμησαν να τον μουντζώσουν.

«Ου μαλάκα», «ξευτίλα»! Αυτά και άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα φώναζαν οι συγκεντρωμένοι. Καλέ 200% ΝΔ. Ή μήπως 20%;

Αυτό το είχε κι ο πατέρας του. Κάποτε, νομίζω με τον ερχομό των ολυμπιονικών, ο Επίτιμος βρικόλακας είχε αποφασίσει να κάνει φιέστα.

Δεν πήγε ο ίδιος έστειλε ένα βουλευτή, υπουργό αθλητισμού, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Έκανε το λάθος να είναι η μετάδοση ζωντανή. Όταν ακούστηκε «ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» χιλιάδες κόσμου φώναξαν ένα παρατεταμένου «ου»! Απόλαυση! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Καλύτερο κι από σεξ.

Στο υιό της συμφοράς δεν αρκέστηκαν στο «ου». Του είπαν και του έδειξαν πόσο τον λατρεύουν. «Καταλληλότερος» λέμε. Κρίμα που δεν είχε τα γίδια της ΟΝΝΕΔ. Αρχίζω να πιστεύω πως οι νεοδημοκράτες είναι ψηφιακοί. Υπάρχουν μόνο στα κανάλια και το ιντερνέτ.

Όσο για τα 150 ευρώ μην ανησυχείτε. Ψίχουλα είναι μπροστά σε όσα άρπαξαν. Το 10% των νέων έχει κάνει εμβόλιο. Κι άλλο ένα 10% πρόκειται να κάνει. Το πολύ 25.000.000 θα στοιχίσει συνολικά η δωροδοκία του Μητσοτάκη. Τρίχες! Ο Αλαφούζος μόνος του έχει πάρει πολύ περισσότερα από όλους όσους θα κάνουν εμβόλιο. Λίστα Πέτσα, φοροαπαλλαγές, ενισχύσεις, δεν πληρώνει τη δόση για το βόθρο του…

Τους ρίχνει ο Μητσοτάκης. Βάλε κάτι παραπάνω ρε Κούλη. Οι χάντρες που έδιναν στους ιθαγενείς οι Ευρωπαίοι κόστιζαν περισσότερα.

Ο Σαμαράς είχε δώσει 500 ευρώ και δωρεάν σύνδεση προεκλογικά. Στις εκλογές πήρε… ένα ζεύγος βαρβάτων αντρικών γεννητικών αδένων.

Ο Μακρόν έδωσε πριν τις εκλογές 150 ευρώ. Δεν πήρε ούτε μια περιφέρεια. Ούτε μία! Και να φανταστείτε, το έδωσε σε όλους. Δεν κατανοώ την τσιγκουνιά του Κούλη. Στον κουμπάρο κάνει τα καλύτερα δώρα. Ναι, αλλά εδώ υπάρχει περίπτωση να πάρουν λεφτά και Συριζαίοι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον τριπλάσιο ποσοστό στους νέους από τη γαλάζια συμμορία. Λογικό: Η ΝΔ τους ρήμαξε.

13 ώρες επί 7 μέρες, αντί 8 ωρών για 5 μέρες. 91 ώρες αντί για 40. Με τον ίδιο μισθό. Χωρίς κανένα δικαίωμα, χωρίς σύνταξη, με επικουρική «λόττο», με κλείσιμο σχολών, με ιδιωτικοποίηση των πάντων, με καταστροφή των πτυχίων, με την μεγαλύτερη ανεργία και φτώχεια που υπήρξε από την Κατοχή. Σου έρχεται πίτσα Κούλη.

ΥΓ: 15% πάνω το ρεύμα. Συνολικά μόνο η ΔΕΗ θα πάρει από όλους τους καταναλωτές πολλαπλάσια από αυτά που θα δώσει ο Μητσοτάκης στους νέους που εμβολιάστηκαν ή θα εμβολιαστούν!

«Παιδί μου, δεν μπορούμε πια να πληρώνουμε ρεύμα. Πρέπει να κάνεις το εμβόλιο. Σε δυο χρόνια θα πάει κι ο μικρός. Κι εσύ, αγάπη μου, κρύβεις την ηλικία σου. Θα μπορούσες να τους πείσεις πως είσαι 25»; Καλέ, κι εγώ 20 είμαι! Επί 3. Θα πάρω κάτι; Τα 3…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger