Home » , » Βίντεο από το 1ο πολιτικό φεστιβάλ του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Βίντεο από το 1ο πολιτικό φεστιβάλ του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 | 7:25 μ.μ.


Παρακάτω ένα βιντεάκι από 1ο πολιτικό φεστιβάλ του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιούλη 2021 στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στο Γκύζη.

Παρακολουθώντας κάποια απ' τα δρόμενα της εκδήλωσης δεν μπορεί παρά να σου δημιουργηθεί μια χαμογελαστή, αισιόδοξη ανάσα, βλέποντας τόσα νέα παιδιά να διατρανώνουν την πίστη τους στα κομμουνιστικά ιδεώδεις, να βροντοφωνάζουν συνθήματα που ορισμένα απ' αυτά είναι "λησμονημένα" ακόμα κι' από χώρους που ευαγγελίζονται την κομμουνιστική προοπτική.

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι τα συντρόφια του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου», κατόρθωσαν να οργανώσουν μια αξιοπρεπέστατη, από άποψη ποιότητας και μαζικότητας εκδήλωση. Ηταν γι' αυτούς ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα και θεωρούμε δεδομένο ότι το δεύτερο φεστιβάλ του θα είναι πάρα πολύ καλύτερο απ' όλες τις απόψεις.

Στο συγκεκριμένο φεστιβάλ βροντοφωνάχτηκαν συνθήματα όπως "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ-ΟΠΛΑ-ΔΣΕ, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου λαέ" και υπήρχαν πανό που υπογράμμιζαν την αναγκαιότητα της λαϊκής αυτοάμυνας στις σημερινές εποχές βάρβαρης καπιταλιστικής επέλασης,, στοιχεία που μας κάνουν να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους οργανωτές της εκδήλωσης.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Ιουλίου 2021 στις 6:29 μ.μ.

Εξαιρετική πρωτοβουλία από όλες τις απόψεις. Πολιτικά κυρίως και οργανωτικά ψυχαγωγικά δευτερευόντως. Πολύ σημαντικό να διασκεδάζεις και να ακούς τραγούδια για τις νίκες του κόκκινου στρατού, το ζαχαριάδη και το βελουχιώτη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger