Home » , » "Σφάξιμο" με "χασαπομάχαιρο"

"Σφάξιμο" με "χασαπομάχαιρο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 | 6:09 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Ας μην επικεντρωθούμε στην γενικότερη κοινωνική και πολιτική παρουσία της κ. Ελενας Ακρίτας. Να παραδεχθούμε μόνο ότι με το twitt της 'έσφαξε" με "χασαπομάχαιρο" την "υπέρλαμπρη".

Και ο σχετικός σχολιασμός που έκανε ο Κώστας Βαξεβάνης στο f/b:

 Όσοι (φαντάζομαι όλοι) περιμένατε μια απάντηση από τον πρωθυπουργό για το ψεύτικο Πόθεν Έσχες που υπέβαλε επί τέσσερα χρόνια , δεν θα απογοητευτείτε. Ανέλαβε να απαντήσει η σύζυγος. Πώς; Έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, όπου αυτοθυματοποιείται ως γυναίκα που δέχεται επιθέσεις από εμμονικούς. 

Η κυρία με τις offshore, τα σπίτια του Βολταιρου και τις κρυφές εταιρείες, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα κίνημα που δημιουργείται για να βοηθήσει γυναίκες πραγματικά θύματα, μόνο και μόνο για να καταφέρει να πάρει τον χαρακτηρισμό του θύματος. Χτυπιέται ως γυναίκα, όχι ως μέλος της οικονομικής διαπλοκής και ρεμούλας. Την χτυπάνε εμμονικοί και άνανδροι που βαράνε γυναίκες και δεν ζητάνε απλώς εξηγήσεις αυτοί που κάνουν τη δουλειά τους. Τα λέει αυτά η φίλη και υποστηρίκτρια του παιδόφιλου Νίκου Γεωργιάδη. 

Τι να πει κανείς; Αδίστακτη και αδίστακτοι. Ζητάνε και τα ρέστα. Είναι ικανοί να ζητήσουν ελεημοσύνη για να δηλώσουν φτωχοί και καταφρονεμένοι

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Ιουλίου 2021 στις 10:57 π.μ.

Προφανώς η Μαρεβα είναι μια Ματια Αντουανετα μιας διεφθαρμενης κυβερνησης.Όμως η Ακρίτα η παρεα του Ντοκουμεντο κλπ ξεφτιλιζουν καθε έννοια ήθους της αριστερας οπως την ξεραμε.Μιλαμε για λουμπεν αυριανισμό.Που ακουστηκε στην Ελλαδα η αριστερα της θυσιας και των αγωνων να ασχολειται με τις γυναίκες των πολιτικων αντιπάλων της; Πραγματικα δεν έχει πάτο το βαρελι...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger