Home » , » Το αντίο του Ιακωβίδη στον Αθλητισμό και τα πεπταγμένα του Αυγενάκη

Το αντίο του Ιακωβίδη στον Αθλητισμό και τα πεπταγμένα του Αυγενάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 | 6:24 μ.μ.

Με καυστική ειρωνεία και τίτλο στο κείμενο του "Το κατοικίδιο λέρωσε το πανάκριβο χαλί του Σαββίδη και ο καπιταλιστής έγινε έξαλλος" ο σύντροφος Μήτσος σχολίαζε την στάση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη απέναντι σε έναν πλουτοκράτη που συμβαίνει να είναι και παράγοντας στον αθλητικό χώρο.

Το κυβερνητικό στέλεχος αυτό, έχει και άλλες "ενδιαφέρουσες" δραστηριότητες, όπως τις "περίεργες" τηλεφωνικές συνομιλίες με τον καταδικασμένο για υπόθεση εκβιασμού, εμπόρου χρυσού Παναγιώτη Μπαμπάμτση, που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.

Η δε, πιο πρόσφατη αναφορά μας σ' αυτόν τον "άριστο" του νεοδημοκρατικού επιτελικού κράτους, του απέδιδε "Σπατάλη δημοσίου χρήματος και εγωπάθεια".

 Σχηματίζοντας, από τα παραπάνω, μια μικρή εικόνα για την ιδιοσυγκρασία και τα πεπραγμένα του υφυπουργού Αθλητισμού μπορείς να κατανοήσεις το ξέσπασμα του Ελληνα πρωταθλητή   Θοδωρς Ιακωβίδη. 

(Αυτό που πρέπει να αναμένουμε και γνωρίζοντας πώς λειτουργεί το σύστημα είναι ότι σύντομα θα παρουσιαστούν "ευαίσθητοι" καπιταλιστές του θα δηλώσουν "συγκλονισμένοι" από τις δηλώσεις του αθλητή και θα εκφράσουν την πρόθεση τους να του καλύψουν όλα τα έξοδο για να μην  σταματήσει να αγωνίζεται ...)

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε τον Θ. Ιακωβίδη να λέει, μεταξύ άλλων με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο γιατί λέει πια αντίο στο άθλημα: «Εχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου».

Πόσα στοίχισαν το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης για την αστυνομία και πόσα πληρώσαμε τον μεγάλο περίγελο του Μπακογιάννη είπαμε;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger