Home » , » ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ... - Μητσοτάκης: Ο κυνικός βρυκόλακας...

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ... - Μητσοτάκης: Ο κυνικός βρυκόλακας...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 | 5:46 μ.μ.

Πηγή: Eleftheria Meto - f/b

Ο Κούλης έχει 3 παιδιά. Και τα 3 πήγαν για σπουδές στην Αμερική με δίδακτρα 200 κάτι χιλιάδες το καθένα. Αυτά τα λεφτά που τα βρήκε;  

Λέει ο Κούλης και η καντηλανάφτρα του ότι επιτέλους τα παιδιά δε θα μπαίνουν στα πανεπιστήμια να εγκλωβίζονται, αλλά πάει ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ στην Αμερική, μαζί με τα παιδιά του για να τα σπουδάσει επίσης ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. 

Λέει ο Κούλης ότι δε μπορεί να έχει κάθε σπίτι που κινδυνεύει να καεί από ένα ελικόπτερο, αλλά εκείνος δέσμευσε ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας, που πληρώνουμε ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, για να τον πάρει από τις διακοπές του σε νησί και να τον πάει να δει παράσταση του Λιγνάδη.  

Λέει ο Κούλης ότι τα σπίτια ξαναγίνονται, μιλώντας για το δυάρι του παππού, ενώ εκείνος έχει καμιά 40αρια ακίνητα που κληρονόμησε ή αγόρασε ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. 

Δεν γίνεται να κόβει τις σπουδές και τα όνειρα δεκάδων χιλιάδων παιδιών, όσο του πληρώνουμε τις σπουδές των δικών του στα καλύτερα πανεπιστήμια του πλανήτη. Δεν γίνεται να αφήνει να καίγονται τα σπίτια του κόσμου που του έχει πληρώσει 40 ακίνητα. Απλά δεν γίνεται.

***

Και ένα βιντεάκι που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Μιχαηλίδης.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger